Комплект за подреждане на маса подложки лавандула

От Фантима Иванова 07/10/2018 1 Коментари Подаръци и празници,Декорация, Идеи,Домашен декор,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,

Комплект за подреждане на маса подложки лавандула с панер чаша и подвързия за книга или рецепти е отлична идея за допълнителна украса и оформяне на неповторим домашен декор и домашен интериор. При разработването на тази лилава лавандулова комбинация изхождахме от това, че лилавата лавандула е харесвана за домашен интериор. Има благоприятно въздействие като цветови комбинации, особено предвид това, че присъстват и нежни лавандулови стръкчета. При оформяне на домашния декор използваме нежни цветове, приятни на допир материи и форми на продукти за декорация, които да ни радват с присъствието си.
 

Текстилен панер чаша лавандула, с неподвижна чинийка на дъното е  част от колекцията с продукти Decorra Home. За изработката е използвана комбинация от платове памук-полиестер, едноцветен тъмно кафяв плат и бели точки на лилава основа. Интересна форма, компактни размери, оригинална визия и атрактивен ръчно изработен продукт. Една нестандартна хрумка на панер, благодарение на която ще внесете допълнително настроение в дома. Може да се използва за нареждане на пакетирани захарчета, пакетирана сметана, сламки, бисквитки или дребни сладки, джунджурийки, лакове за нокти, гримове, а също така само за декорация и украса. По желание в него може да се съхраняват дребни шивашки материали като конци, копченца, ципове и др. 

 

Текстилен панер чаша лавандула е подходящ за кухня, трапезария, гостна, за декорация на витрина в био магазини, пекарни, закусвални, чайна, сладкарници и др. кулинарни обекти. Има компактни габаритни размери и оригинална визия когато се постави на барплот. Диаметър на дъното на чинийката 19 см, вътрешен диаметър на дъното на чашката 7,5 см., при отвор 19 см. и дълбочина 10 см. Общата височина на чашката заедно с чинийката е около 13 см. Уникална ръчна изработка чрез шиене. Текстилният панер чаша може да се пере на ръка или в пералня на 30 - 40 градуса.

 

Деко текстилен панер чаша лавандула съчетахме с подвързия за книга с разделител за книга и подложки за чаши, за да се получи уникален лавандулов сет. Можете да съчетавате материи, форми, да комбинирате продукти според темата или предназначението докато оформите своята окончателна идея за подаръчен сет.

Текстилен панер чаша лавандула е предтавен като красиво съчетание на продукти за подреждане на масата за студено сервиране и хранене. За пълнеж на чашата панер е използвана фина силиконова вата, за да се доближи максимално до формата на естствената чаша. Нежни и приятни на допир, подложки за чаши и подложки за сервиране са оригинален начин да аранжирате масата при сервиране. Всяка подложка има различни краски, което прави комплекта за сервиране още по-уникален и цветен. 
 

Подложки за чаши са подходящи за използване у дома в гостната, кухнята, трапезарията, както и за по-оригинално сервиране. Всяка подложка е с размери 12.5 х 12.5 см. Висококачествена ръчна изработка чрез шиене, благодарение на която подложките могат да се перат на ръка или в пералня на 30-40 градуса без опасност от повреждане на материята или шева.
 

С грижа и като допълнение към идеята с лавандула, създадохме специална колекция с ръчно изработени картички, с примерно пожелание за празника, които да допълнят подаръка и да имате 100% оригиналност на поднасянето.

Цената на Текстилен панер чаша е: 26,80 лв.
Цената на подвързия за книга е: 25,30 лв.
Цената на разделител за книга е: 4,50 лв.

Срок за изработка със същите, подобни или други материали: 3 - 5 работни дни.

Можете да поръчате на:  sales@decorra.eu дни като посочите желаната дата за доставка, която Ви устройва!
 

Авторски текст и презентиране на Комплект за подреждане на маса подложки лавандула:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

1 Коментари

Десислава Георгиева:
29/05/2019, 09:48:25 AM
Отговори

Здравейте, бихте ли ми изпратили цени на комплект с лавандула , на всичко по отделно цена и снимки . Благодаря ви!

Остави коментар

Loading...