Красиви Коледни подаръци ръчна изработка - топка за елха с дядо Коледа и картичка

От Фантима Иванова 14/12/2018 0 Коментари Декорация, Идеи,Домашен декор,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,Подаръци, КОЛЕДНИ ИДЕИ,ШЕВИЦА, идеи с бродерия,

Красиви Коледни подаръци ръчна изработка - топка за елха с дядо Коледа и картичка ръчна изработка, които станаха хит Коледен подарък в последно време. Дали заради нарасналият интерес към бродерията и шевицата, заради оригиналност, атрактивност, заради това, че е хендмейд продукт не мога да кажа.

Факт е, че все повече хора залагат на уникалните Коледни идеи за подарък, който в повечето случай откриват в хендмей средите.

Една интересна Коледна идея за подарък с тема дядо Коледа, с която можете да зарадвате възрастен или дете. ЗАЩО смятам така, ли? Ще Ви споделя!
 
Когато бях малка нямах търпение да дойде Коледа и след това Нова година, защото винаги добавяхме по една нова играчка на елхата.
 
По онова време нямаше толкова богат избор на коледни играчки за елха както е сега. Обикновено играчките за елхата бяха от лесно чуплив материал и беше важно да се съхраняват правилно, за да оцелеят до следващата Коледа. Сега разнообразието от материали и идеи за Коледни играчки за елха е изключително голямо. Навлязоха масово модели, които са лесни за съхранение и същевременно са атрактивни като визия. Пластмасовите играчки за елха изместиха крехките, почти чупливи играчки с форма на елхички, топки, звездички, камбанки, снежни човеци, дядо Коледа и Снежанки.
 
Новите тенденции в ръчната изработка наложиха и нова мода и стил на Коледна декорация на дома. А това неминуемо е свързано и с изборът на уникални, ръчно изработени Коледни подаръци. Така се появиха все повече модели на коледни играчки от олекотени, нечупливи материали, декорирани с помощта на различни техники на декорация - техника декупаж, апликиране и създаване на обемна визия във вътрешната част на двете полусфери на пластмасова топка, както и бродирането на Коледни мотиви, и правенето на луксозни, ръчно изработени Коледни топки за елха.
 
Картичка с дядо Коледа и чувал с подаръци е част от празничната Коледно - Новогодишна колекция Decorra Christmas "Специално за теб".
 
Благодарение на тази ръчно изработена и декорирана с много вдъхновение картичка, ще направите поднасянето на Коледния подарък по незабравим начин. Оригинално съчетание на техниката лепене и декорация върху картон в комбинация с дизайнерска хартия и декоративни елементи. Картичката има вертикална, правоъгълна форма, благодарение на която може да стои самостоятелно. За основа на картичката е използван бял картон, а всички детайли са етажирани, за да се получи обемната, триизмерна визия. Размери: 10.5 х 15 см.
 
Обемна картичка с триизмерна визия съчетахме с играчка за елха или за декорация на дома с ръчна бродерия на дядо Коледа. Благодарение на тази играчка ще внесете допълнителен уют и топлина в дома. Коледната играчка за елха лесно се закачва на желано място благодарение на червената панделка, оформена като гайка. Предимство на този вид коледни играчки за елха е, че няма опасност да се счупят, лесно се съхраняват в найлонче и кутия, а освен това имат бутикова стойност, тъй като са ръчна изработка.
 
ЗАЩОТО детайлите винаги имат значение!
 
Авторски текст и презентиране на Красиви Коледни подаръци ръчна изработка - топка за елха с дядо Коледа и картичка:
 
Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
 
гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 
Facebook

 

Loading...