Кутия за дамски съкровища и къщичка за ключове

От Фантима Иванова 08/02/2019 0 Коментари Подаръци и празници,Декорация, Идеи,Домашен декор,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Кутия за дамски съкровища и къщичка за ключове, изработени с техника художествен декупаж и материали на утвърдени имена в сферата на Арт средите и хоби изделията за ръчно творчество.

ДЪРВЕНА КУТИЯ ЗА БИЖУТА И ДАМСКИ СЪКРОВИЩА

Ръчно изработена и декорирана бутикова Кутия за дамски съкровища, златни, сребърни бижута и други скъпоценности. Тази квадратна дървена кутия съчетава красотата на белите цветове и приятните нежни тонове на охра, розово и пастелни нюанси в един неповторим дамски продукт. Кутия за бижута и дамски съкровища има удобни размери, подвижен капак без панти. Отварянето е на горе с повдигане на капака, а декорацията е направена с техника художествен декупаж. Кутията за бижута е произведена в България и обработена с напълно безвредни, екологично чисти бои и лакове на водна основа.
 

Кутия за бижута и дамски съкровища може да се постави до огледалото на дамската тоалетка или на нощното шкафче. Подходяща е съхранение на различни скъпоценности, бележки, сувенири, писма, поздравителни картички за празниците, дребни дамски вещи, а също така снимки. Създава приятно романтично усещане, свежест и красота. Едноцветните части са боядисани с безвредна боя в цвят охра, а външната видима част на капака е декорирана чрез техника декупаж. Почистването става с помощта на влажна кърпа или гъба.

КЪЩИЧКА ЗАКАЧАЛКА ЗА КЛЮЧОВЕ С ПАУН

Ръчно изработена и декорирана поставка с форма на къщичка, снабдена с метални кукички за закачване на ключове, обувалка, каишка или синджир за разхождане на животни и др. Като част от Колекцията Decorra Home "Специално за теб!" Къщичка за ключове с паун декупаж е подходяща за стенен монтаж в предверието на дома, а също може да служи като мини картина.

Атрактивна визия, уникално съчетание на елементи и цветове. МДФ Къщичка за ключове със син паун е подходяща за семеен подарък, но може да се поднесе на жена по случай рожден ден, имен ден, нова къща, Коледа, Нова година и др.
Къщичка за ключове със син паун има приятни форми и компактни размери, благодарение на които прави домашния декор и интериор по-привлекателен, нестандартен и различен. Не пречи и не заема място, излъчва настроение и радва окото.
 

Къщичка за ключове с паун може да се използва по предназначение или да се опре на друга мебел, за да стои като пано. Уникална ръчна изработка чрез салфетна техника на декупаж върху лицето + покривчето и цветен гръб. Повърхността е лакирана с безвреден лак, който предпазва визията и прави почистването по-лесно с мокра кърпа, фина четка или парцал.

ДАНТЕЛЕН ТАГ ЗА ОПАКОВКА НА ПОДАРЪЦИ 

Дантелен таг за опаковане с нежно сини елементи и цветя е оригинална част от опаковката на подаръка. Изработен от картон с нежни дантелени краища, този таг ще направи подаръка непълно завършен и неповторим. Каквото е съдържанието вътре, такова е и опаковането. Тази идея е част от колекцията с картички и опаковки, благодарение на която имате алтернатива на малка картичка и нещо неповторимо към опаковката на подаръка за една жена. Има правоъгълна издължена форма и панделка в горния край, за да се прикрепи на желаното от Вас място.

За направата са използвани картон със салфетно декориране и малка сатенена панделка. Размери: 5.5. х 11 см. Продуктът се предлага в целофанова опаковка и без допълнителен хартиен плик.
 

Дантелен таг за опаковане на подарък за жена има компактни размери и неповторимо излъчване. Висококачествена ръчна изработка и декорация с помощта на салфетна техника на апликиране и декориране. Дантелен таг със сине цветенца е вашия личен начин да поднесете своите пожелания за празника на любимата майка, жена, приятелка, близка или роднина. Този таг е алтернатива на мини картичка с едностранна визия, на която можете да напишете кратко послание, слоугън или име. Уникална идея за подарък на жена, към която получавате тематична опаковка напълно в тон със самия подарък.

 

Авторски текст на Кутия за дамски съкровища и къщичка за ключове:
 

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
 
гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=EZxGvGyPkVU&feature=youtu.be
 

Loading...