Лесна идея за Великденска декорация с морков от плат

От Фантима Иванова 14/02/2019 0 Коментари Подаръци и празници,Декорация, Идеи,Домашен декор,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Лесна идея за Великденска декорация с морков от плат, с който домашната обстановка и интериор ще придобият съвесем празничен Великденски вид - по-шарено и пъстроцветно.
 

Текстилният морков  е част от серията продукти Decorra Holiday Easter "Специално за теб". Може да се използва за декорация на масата, на кухнята, трапезарията, на витрини в търговски обекти, в плод зеленчуци, за Великденска украса и др. Доставя радост на малчуганите и може да се използва за игра, тъй като няма опасни дребни елементи. Този платнен витаминозен зеленчук може да се използва за декорация на фотосесии за деца, като украса на детски градини, магазини за продажба на плодове и зеленчуци и др. Дължина: 20 см.

С помощта на няколко моркова
ще реализирате една лесна идея за Великденска декорация. При изработката са използвани само памучни платове и пълнеж от силиконова вата, подходящи за машинно пране при 30 - 40 градуса. Практичен и удобвн, Моркова от плат за украса е идеално решение за подарък на близки и роднини за празника Великден.

ПРЕДИМСТВА НА МОРКОВА ОТ ПЛАТ

1. може да се пере;

2. използва се многократно;

3. остава за акцент в кухнята;

4. служи за декорация и за играчка;

5. евтин подарък за Великден.

Предвид това, че моркова е от плат може да се направи в оранжев плат или друг плат на точки, както и да се комбинира с други текстилни аксесоари от подобни платове и десени като малко зайче от плат, подвързия за рецепти с апликирани морковчета, текстилна поставка за кухненска ролка хартия, текстилен панер, лале от плат, с продукти от дърво декупаж, декоративни часовници, свещи, лампи, Великденска картичка със зайчета и др.

Авторски текст и идея:


Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

 
гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 
Loading...