Лесна идея за есенна украса с тиква от плат, плетен таралеж и нещо за масата

От Фантима Иванова 14/10/2018 0 Коментари Декорация, Идеи,Домашен декор,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,

Лесна идея за есенна украса с тиква от плат, плетен таралеж и нещо за масата, подходяща за дома или ако имате заведение и търговски обект. Есенна декорация с тиква от плат e лесно и бързо решение, за разчупване на обстановката и придаване на приятна есенна атмосфера. Декорацията с тиква е изключително практична, за оформяне на тематични зони в търговски обекти, а също така като детайл и част от целия декор за снимки в закрито фото студио или в гората.


Обикновено тиквата от плат се съчетава с друга тиква от същите материали и цветова гама или се комбинира с естествени листа, клонки и дарове на природата. Като част от домашния интериор и декор, текстилната тиква може да бъде с цветовете на мебелите, с подвижно листо, с други размери и може да се направи съчетание с декоративна свещ или свещ, подходяща за горене с аромат или не ароматна.


Ръчно изработена, шарена Тиква от плат за декорация съчетахме с плетен таралеж, за да има още нещо в кафявата гама. Освен това плетения таралеж лесно се поддържа и не заема място. Има приятна форма, направен е от мека памучна прежда и привлича вниманието. Таралежът може да се превърне в лесен есенен елемент и да служи за игра на децата.
 

Тиквата от плат, заедно с мекото кафяво таралежче са интересна и красива декорация, която може да се използва при оформяне на тематични корнери. Един неповторим фон за снимки може да се получи ако добавите гъби от плат или есенни клонки. Освен за есенна украса на заведение или за домашен декор, тиквата от плат и мекото таралежче могат да се използват за заснемане на фотосесии сред природата или при дъждовно време в закрито студио. Тиквата е с диаметър 30 см. и височина с дръжката около 20 см. Може да се използва и за сядане от деца. Листото на тиквата е подвижно и може да се мести или сваля. Тиква от плат за декорация, 30 см. е изработена с такава форма, че лесно да се носи в ръце и да се мести от едно място на друго. Състава на плата е 100% памук, а пълнежа е от силиконова вата с доказуем произход за качество. Тази мека възглавница с форма на тиква може да се пере на ръка или в пералня на 30 - 40 градуса.

 

За приятното консумиране на напитките, за аранжиране на определено място на бара, бихте могли да се възползвате от идеята за плетена жълта дрешка. Благодарение на нея, чашата не само ще има по-красива и нестандартна визия, но ще ви бъде меко  топло на ръцете. Всички знаем, че със захлаждане на времето, консумацията на топли напитки и чайове става по-голяма. Дрешката за чаша не дразни устните при отпиване от чашата, защото има достатъчно предвидено празно място в горната част над дръжката.
 

Свещ Вълшебство е с правоъгълна форма, уникален скален релеф в нежно бежово и слонова кост и аромат на ванилия. Висококачествена ръчна изработка чрез ЛЕД техника постигната с ледени кубчета парафин. Подходяща е за украса на маса, за декорация на витрини в магазини за продажба на продукти Home Decor, порцелан, сервизи и др. Създава атмосфера на топлина и уют при горене когато се постави на масата, шкаф, секция и др. места у дома, в заведение. При запалването свещта е добре да гори около 2 часа, за да направи хубаво легенче с парафин.
 

Авторски текст и презентиране на Лесна идея за есенна украса с тиква от плат, плетен таралеж и нещо за масата:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Остави коментар

Loading...