Лесна идея за подреждане и украса на Коледната трапеза

От Фантима Иванова 13/12/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Декорация, Идеи,Домашен декор,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,Подаръци, КОЛЕДНИ ИДЕИ,

Лесна идея за подреждане и украса на Коледната трапеза с помощта на малки текстилни ботушчета за повече оригиналност и наслада.
 

Всяка Коледа и всяка Нова година идват и си отиват по различен начин. Ето защо като уважаваща себе си домакиня, всяка жена иска да се представи добре пред своите гости и семейство с оригинална идея за Коледна декорация и украса на масата.

Могат да се използват различни материали за декорация, които да бъдат от плат, естествени материали, дърво, панделки и др. Да се използват различни техники за ръчна изработка или да се закупят готови продукти за декориране като се приложат разнообразни стилове на декориране и цветово съчетание.


Коледните идеи ръчна изработка за лесна и бърза декорация на Коледната маса са много и изключително разнообразни. Специално за Вас се постарахме да направим малко Коледно ботушче от плат, което можете да ползвате по време на всички зимни празници, включително и за Нова година.

За сервирането може да използвате традиционната салфетка, върху която да бъде поставено ботушчето от плат. Вътре в него да са приборите за хранене, а в страни малко подаръче с късметче за човека, който ще бъде на това място.

Ботушчето е направено от Коледен плат със състав 100 % памук и може да се пере на ръка или в пералня на 30 - 40 градуса. Размерите са универсални - 8,5 х 11,5 см. и освен върху салфетката от хартия, може да се сложи от дясната страна на бялата чиния.

Ето още няколко идеи как да използвате Коледното ботушче:

1.1. за слагане на късметче;

1.2. за слагане на паричен подарък;

1.3. за украса на помещението, прозореца или детската стая;

1.4. за лакомства и бонбони за децата.

Ако идеята е да направите семеен Коледен подарък на Ваши близки и приятели към Коледното ботушче може да се добавят Коледен панер за лакомства, бонбони и дребни сладки, както и подложки за чаши, панер с друга нетрадиционна форма, изделия за декорация на дома, както и ароматни свещи ръчна изработка в съчетание с Коледен семеен албум и картичка с обемна визия.

Авторски текст и презентиране на Лесна идея за подреждане и украса на Коледната трапеза:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

  гр. Варна бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Loading...