Летни бижута с морска звезда спортно елегантен стил

От Фантима Иванова 13/07/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,

През лято има много голямо разнообразие на украшения, които можем да ползваме. За допълнение на дамския тоалет служат обеците, колиетата, гривните, както и пръстените. Всяка дама сама избира на кое бижу да заложи и какво съчетание да направи.
 

Преди всичко е добре да се съобразявате с обема на украшенията, както и техния брой. Не трябва да се прекалява с формите, за да не се получи обратен ефект. Обикновено когато поставяме обеци и комбинираме с колие е добре размера на обеците да е малък, леко загадъчен, за да не се получи кич. Бижутата от полимерна глина може да се считат за универсални и непретенциозни по отношение на материята на дрехите. Освен това при тях няма сезонност, ако не са тематични или конкретно свързани с даден период от годината. Бижутата от полемрна глина стоят добре в съчетание с дрехи от памук, деним, както и коприна. Преди всичко е важно да напаснете и стила и облеклото.

 

Предлагаме Ви една атрактивна комбинация от морски летни бижута, благодарение на които ще промените визията си. Понякога само един богато декориран часовник е по-добре отколкото пръстен на ръката.
 

Бижутата са изработени от полимерна глина, могат да се закупят напълно самостоятелно. Предимство на бижутата от полимерна глина е здравината, дълготрайната употреба и лесното почистване.


Защото е лято.....
 

2011-MB. Обеци Морска звезда
 

2010-MB. Пръстен Морска звезда
 

4003-МВ. Часовник Морска звезда
 

2051-MB. Дамска Гривна морска звезда
 

Авторски текст и презентиране: Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=TKha8gARiys&feature=youtu.be

Остави коментар

Loading...