Летни идеи за подарък на жена в свежи цветове

От Фантима Иванова 15/06/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,

Летни идеи за подарък на жена в свежи и слънчеви цветове можем да ви предложим като различни варианти на дамски бижута и украшения или предимно с практическа насоченост и възможност за използване у дома. Понякога дамите предпочитат да получават подаръци, които са ръчна изработка, а не комерсиални, преди всичко поради факра, че няма повторяемост и самите те се чувстват по един специален начин и неповторими.

 

Има момичета, които са големи домакини и се радват повече на домашния уют и декорация много повече отколкото на което и да е украшение, гривна, колие или пръстен. Тези дами предпочитат в моментите, които прекарват у дома, да се радват на цветове и форми, които носят приятни емоции и придават едно още по-слънчево настроение.

 

Летни идеи за подарък на жена в свежи цветове има много, но не всяка от тях е подходяща за Вашия случай. Повода може да изисква конкретен детайл, избрана тема или функционалност. Друг важен момент е това избраният подарък да се вмества в рамките на предвидения за целта бюджет.

 

Ето какво избрахме за Вас от нашите летни идеи за подарък на жена в свежи и слънчеви оранжево - жълти цветове:

 

- Дамско колие с множество дребни елементи, наподобяващи оранжеви малки камбанки, нанизани на оранжево шнурче, за да се получи интересно колие - герданче. Детайлите са направени с помощта на полимерна глина. Имат приятна заоблена форма и почистване с леко навлажнена или мокра кърпа. Колието има дължина, която може да се скъси, за да Ви пасне. Закопчаването е лесно и удобно, като в края колието има метална вреижка, с опция за регулиране на дължината. Това дамско лятно колие може да се носи с почти всички летни материи дрехи, като не влиза в противовес с елегантния и спортен стил на обличане. Успешно се комбинира с материи като памук, коприна, лен или деним.

 

- Лятна грива с множество оранжеви камбанки, гарнирани със зелени капачета на някои места и малки рапанчета. Гривната стои нежно на всяка ръка и лесно се закопчава и откопчава. Не се препоръчва за постоянно носене, а само при конкретни поводи и излизане, в съчетание с дамския летен тоалет.

 

- Картичка с оранжеви цветя и множество зелени листенца, декорирани върху вертикално стояща основа, за да направи идеята напълно завършена. Основата на картичката е от нежно жълт картон, върху, който има дизайнерска хартия и декорация с цветя, направени на ръка. Жълтата перличка в средата на всяко цвете е съобразена с цветовете на бижутата.

 

- Нежно жълт дантелен таг, който служи за допълнителен акцент при опаковане на подаръка на любимата жена

Всяка идея може да се направи според Вашите цветови предпочитания, а ако желаете можем да помогнем с опаковането и с надписаването на пожеланието на самата картичка.

 

Авторски текст и презентиране: Фантима Иванова,

Маркетинг мениджър и Управител на "Декора Крейт" ЕООД, тел. 0887 193 608

E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Остави коментар

Loading...