Любим комплект за подарък с тема коне

От Фантима Иванова 06/09/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Мода, БИЖУТА за жена,

Любим комплект за подарък с тема коне, който се състои от два напълно съвместими и взаимно допълващи се продукта. За изработката на декорацията е използвана техника декупажно яйчено кракле, благодарение на която визията е релефна. Визията с кафявите коне е впечатляваща както за дамите, така и за господата. Ето защо се приема, че този комплект има универсално приложение.
 

Релефна и приятна на допир, Кутия за очила с Коне е двустранно декорирана чрез декупажна техника. Едно практично и оригинално решение на подарък за рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година или друг специален повод или необходимост. Кутия за очила с Коне е унисекс подарък, подходящ и за мъж и за жена и твърда калъфка за малки слънчеви очила или очила с диоптер. Уникален и интересен хендмейд подарък, изработен с техника декупаж.


Кутия за очила с Коне е украсена от външната страна с техниката яйчено кракле, благодарение на която е постигнат невероятен външен вид и визия. За направата са използвани безвредни акрилни бои и лаково покритие, което предпазва визията от повреждане.

Размери на кутията, още твърда калъфка за очила са: дължина 16 см., ширина 6 см. и височина 3 см.

При интерес, продукта можете да поръчате от тук:
http://decorra.eu/Kutiya-za-dioptrichni-ochila-kafiavi-kone

 

Табакера с кафяви коне е двустранно декорирана, универслана табакера за мъж или за жена. Един бутиков и практичен продукт ръчна изработка, за хората пушачи.

Оригинална хендмейд идея, която комбинира красотата на формите с елегантността и релефа на визията. Стилна с преобладаващи приятни цветове в кафяво и бежово с фини пръски на белия фон над кафявите кончета. Табакера с кафяви коне е една уникална ръчно декорирана табакера за цигари 80 мм., която ще накара любимия мъж или жена, съпруг или съпруга, приятел или приятелка, роднина да се почувстват още по-специални на своя рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година, имен ден или друг празник.
Външни размери 9.5 х 9.5 см., вътрешни размери 9 х 9 см. Капака се затваря чрез притискане и щракване на автоматичната закопчалка, езиче. Закрепването на цигарите става чрез жълти ластици. 
 

Табакера с коне е унисекс подарък, изработен също с техника на декорация яйчено кракле, благодарение на която е постигнат невероятен външен вид и визия. За направата са използвани безвредни акрилни бои и лаково покритие, което предпазва визията от повреждане.
 

Като част от колекция продукти Decorra Moda "Специално за теб!", Табакера с кафяви коне и калъф за очила с кафяви коне може да се комбинира с други артикули със същата цветова гама, имащи същия елемент. Неповторим комплект може да се получи ако към тези два модни аксесоара добавите подходяща картичка с коне, както и вечен календар от дърво с кафяви  коне или други артикули в кафявата гама. Можете да комбинирате материали, техники на изработка, цветове и форми, за да направите своя напълно завършен комплект.
 

Оригиналност на визията, стил при подаряването и висококачествена ръчна изработка. С грижа за вас създадохме специална селекция хендмейд картички, чрез които да отправите своите лични пожелания за празника на любимата жена. 

При интерес, продукта можете да поръчате от тук:

http://decorra.eu/Tabakera-s-kafyavi-kone-za-cigari-80-mm

Цената на табакера с коне: 24.90 лв.
Цената на калъф за очила с коне: 19.80 лв.

Срок за изработка: 5 - 7 работни дни.

Можете да поръчате на:  sales@decorra.eu като посочите желаната дата за доставка, която Ви устройва!


Авторски текст и презентиране на Любим комплект за подарък с тема коне:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Остави коментар

Loading...