Любима детска играчка подарък за дете

От Фантима Иванова 23/02/2018 1 Коментари Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,

Любима детска играчка подарък за дете

Дали имат децата любима играчка ли? Оооо, ДА. Със сигурност това е така. Децата не само, че имат любима играчка, но и любими цветове. Категорично е това твърдение и всеки психолог ще е на същото мнение. Една от причините е  в това, че децата много усещат топлината на материята, от която е направено всяко нещо. Те имат изострени сетива и независимо, че са бебенца или по-големички, но все още не можещи да говорят, те изразяват своите емоции и симпатии. Всяко дете има начин да покаже дали едно нещо, което му се даде или покаже му харесва.

 

Детските предпочитания са различни и много. Предвид факта, че има играчки за момичета, играчки за момчета и една универсална категория играчки, подходящи и за момичета и за момчета. Разнообразни са предпочитанията според цветовете. Някои момичета харесват розово, а пък други малки госпожички си падат по лилаво или червено. От гледна точка на цветовете момченцата също предявяват соите вкусови предпочитания - за син, зелен или пък сив цвят. Може да се каже, че жълто - кафявата цветова гама е неутрална, тъй като става и за момичета и за момчета.

 

В ранната детска възраст родителите и близките, но най-вече майката е тази, която подбира цветовете на дрехите на своето дете, а също изборът на детска играчка е съобразен с нейното мнение. Когато бебетата станат осъзнати и със свои претенции малчугани, те сами се опитват да изразят и наложат цветовата си нагласа и предпочитания.

 

Ако избираме детска играчка за подарък можем да се водим от цветовете, от размера на играчката, от възрастта на детето, както и от сложността на играчката. Преди всичко при изборът на детска играчка се ръководим от любими животни, които да радват детето, да бъдат с наситени цветове, да са меки за гушкане и да могат дълго време да им се радват децата.

 

Темата жабче е любима на всички. На възрастните и на децата, ето защо тази комбинация от артикули може да бъде съчетана по начин, който на Вас най-много Ви допада или за целта, която е провокирала желанието за покупка. Ето какво Ви подбрахме като комбинация на отделни артикули, всеки от които може да бъде закупен в комплект или поотделно:

- Детска шапка Жабче с изпъкнали очички, подходяща за преходно и по-студено време.

 

- Детска шапка Жабче с връзки и капачета за скриване на малките ушенца. Подходяща е за по-малки бебенца или деца, които не са фенове на шапките и благодарение на дългите връзки по-трудно ще я свалят от главичката.

 

- Стъклена картина с рисунка на жабче, подходяща за стенен монтаж или позициониране на равна повърхност. Оригинален начин за внасяне на допълнително настроение на детската стая.
http://decorra.eu/Staklena-Kartina-Jabche

 

- Играчка Жабче, изплетена на една кука и широка усмивка и изпъкнали закачливи очички. Няма дребни или опасни елементи, които да застрашат здравето на Вашето дете.

 

- Текстилна играчка Жабче с раздвижени крачета и ръчички, което е весел артист и ще помогне на детето много бързо да общува и да имитира определени движения, свързани с ежедневието и изграждане на навици.

 

- Поздравителна детска картичка с жабче, изработена с техника квилинг, която има вертикално позициониране. Изключително подходяща за подарък на момиче и на момче.

 

Всички продукти са изработени с голямо старание и внимание към всеки детайл. Шапките и играчките могат да се перат на ръка или в пералня на 30 - 40 градуса.
 

Ако желаете да се направи персонализирана играчка или играчка с други размери, ние сме на Ваше разположение да съдействаме с идеи и предложения!

Decorra HandMade YouTube канал:  https://www.youtube.com/watch?v=VBEr92MNQRM&t=125s

Авторски текст и презентиране: Фантима Иванова,

Маркетинг мениджър и Управител на "Декора Крейт" ЕООД, тел. 0887 193 608

E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

1 Коментари

Petq Stoqnova:
25/02/2018, 02:24:07 AM
Отговори

Фани, ставаш все по-добра в това, което правиш. Не само, че разбираш перфектно от материята, но си и отличен презентатор на детски играчки и идеи за детски рожден ден като подарък. Не спирай да правиш това, което умееш толкова добре! Успех!

Остави коментар

Loading...