Луксозен Винтидж албум за специалните снимки на влюбени

От Фантима Иванова 14/02/2019 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,СВАТБЕНИ идеи за подарък,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Луксозен бутиков Винтидж албум за снимки в нежно розово, част от лимитираната серия "Празници и Поводи". Eдин уникален албум, в който да съхраните любимите си снимки от моминско парти, годеж, сватбения ден, а също така и за специалните моменти на внимание и любов. Има множество разнообразни места и подвижни вложки за снимки, оригинален начин на затваряне и неповторима декорация и оформление на корицата. Кориците и страниците са свързани и подлепени по такъв начин, че гарантират многократното разлистване, без да се притеснявате, че може да се промени структурата или формата на албума.
 

Нежен, стилен, изящен, подходящ подарък при всеки повод свързан с любовта. Албумът е уникална разработка от Decorra HandMade, при която са използвани нежни розови и пастелни дизайни Винтидж стил, нежни панделки от памук, сатен и органза, бели нежни пера, метални елементи и перли за украса. Декорацията на външната корица на албума е богато оформена с допълнителна хартия и атрактивно копче за затваряне.

Вътрешните страници на aлбума за снимки са оформени по различен и уникален начин, за да съхранят възможно повече снимки от сватбения ден и сватбеното тържество. Една интересна идея е за хронологично подреждане на снимки - например от първата среща, първият споделен празник на любовта, от сватбения ден. Изцяло ръчно проектиран и изработен, албума е неповторим и романтичен подарък, към който може да се добави плик за пари или картичка с подходяща визия.

Албумът за снимки може да се направи с имената или само с буквите на младоженците, за да покажете още по-голямо лично отношение и уважение.
Сватбеният албум е изработен от 
висококачествени материали, картон, дизайнерска хартия на утвърдени брандове.

Албумът е уникат и не може да се изработи повторно, но може да се направи друг с различна техника на декориране, оформление, както и да се добави картонена кутия за неговото съхранение.!

Авторски текст и презентиране на Луксозен Винтидж албум за специалните снимки на влюбени:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=cVsP8W-A84A&feature=youtu.be
 

Loading...