Луксозен сватбен албум за снимки "Нашите спомени"

От Фантима Иванова 06/05/2019 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,СВАТБЕНИ идеи за подарък,

Луксозен сватбен албум за снимки "Нашите спомени" ръчна изработка с подвижни тагчета и джобчета за подвижни снимки. Луксозен Сватбен албум за снимки с твърди корици, странична декорация с панделки е уникална разработка на сватбен подарък.

Отлично решение на подарък за сватбения ден на младото семейство или за спомен от годишнина то сватбата. Албумът е част от Сватбената колекция на Decorra HandMade и успешно може да се комбнира с друг сватбен артикул ръчно изработен с подобни или същите материлаи, за да стане комплект. За изработката на този голям сватбен албум са използвани нежни на цвят страници и твърди корици оформени с луксозна дизайнерска хартия.

 

Декорацията на външната корица на албума е направена с помощта на специален надпис, декоративно копче и панделка за затваряне на албума, а самите страници са свързани една към друга благодарение на фини малки отвори. Луксозен сватбен албум за снимки "Нашите спомени" се предлага без картонена кутия, но може да се направи по задание и интерес от Ваша страна, за да има място за съхранение на сватбения албум. Кутията също може да се използва самостоятелно за поставяне на снимки, бележки или други сватбени сувенири. Размери на албума: 16 х 16 х 5 см. без металните рингове.
 

Луксозен сватбен албум за снимки "Нашите спомени" има цветни страници, всяка различна и уникална за себе си. Изцяло ръчно проектиран и изработен, албума е неповторим сватбен подарък, към който може да се добави плик за пари или картичка със същата визия.

Албумът за снимки може да се направи с имената или само с буквите на младоженците, за да покажете още по-голямо лично отношение и уважение.
Сватбеният албум е изработен от 
висококачествени материали, картон и декоративни елементи и панделки на утвърдени брандове и производители на Арт и хоби материали.
 

С грижа за Вас създадохме специална колекция с хендмейд сватбени картички, които да станат част от идейната концепция за завършеност на сватбения подарък.

Текст и презентиране на
Луксозен сватбен албум за снимки "Нашите спомени":

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Вашите въпроси за този продукт изпращайте на имейл sales@decorra.eu или чрез ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ!

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=9lGxQ3Dwa2A&t=30s

 

Остави коментар

Loading...