Луксозен сватбен албум за снимки с шейкър ефект ръчна изработка

От Фантима Иванова 30/05/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,СВАТБЕНИ идеи за подарък,

Луксозен сватбен албум за снимки с шейкър ефект е една уникална разработка на сватбен комплект, отделните елементи на който могат да се закупят и самостоятелно. При изработката на всеки артикул заложихме на нежните цветове, тематични елементи, сватбена и празнична визия и голям размер, с цел да се съхранят повече спомени от сватбения ден.
 

- Сватбен албум - изработен от дизайнерска хартия в комплект с кутия, на която дъното е с падащи стени и освен за съхранение на албума може да се използва самостоятелно за поставяне на снимки, бележки или други сватбени сувенири със сантиментална стойност. На капака на кутията има декорация с нежни перли, а корицата на албума е оформена с техника шейкър ефект. През прозорчето се виждат как сърчицата и звездичките се движат и така сватбената двойка е отрупана с тях.
 

- Пликът за пари е отлично индивидуално решение, благодарение, на което да направите паричен подарък. За изработката на плика за пари е използвана същата дизайнерска хартия като на сватбения албум, за да може да се комбинира като алтернатива на луксозна картичка.
 

- Сватбена картичка с шейкър ефект е отлично допълнение на албума, който има същите детайли и техника на оформяне на корицата.
 

Благодарение на тази 100 % завършена линия от сватбени продукти какъвто и избор да направите е гарантирано, че младото семейство ще изненадате и зарадвате.
 

Авторски текст и презентиране: Фантима Иванова,

Маркетинг мениджър и Управител на "Декора Крейт" ЕООД, тел. 0887 193 608

E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=Nw4zXv1ld_E&feature=youtu.be

 

Остави коментар

Loading...