Луксозна Коледна картичка с панорамна визия и кутия

От Фантима Иванова 23/11/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Подаръци, КОЛЕДНИ ИДЕИ,

Луксозна Коледна картичка с панорамна визия комплект с картонена кутия е Мастър клас на поздравителна картичка за Коледа, част от Коледно-Новогодишна колекция Decorra Christmas. Луксозни Коледни картички и Идеи за новогодишни картички ръчна изработка можете да намерите много, но преди всичко трябва да имат и конкретна история, която да разказват.

Обемните картички с панорамна визия са нестандартно решение и модел на Коледна или Новогодишна картичка, която може успешно да се комбинира с целия домашен интериор и украса.

Панорамните луксозни картички са предпочитан модел за подарък на бизнес партньорите, защото се поднасят с кутия и освен това показват лично отношение и демонстрират внимание и специално отношение.

Благодарение на тази ръчно изработена и декорирана с много вдъхновение, Луксозна Коледна картичка с панорамна визия, ще впечатлите всеки, на който я подарите. Подаръкът ще се превърне в изкуство, защото картичката има нестандартна обемна визия.
 

Оригинално съчетание на техниката лепене и декорация върху бял картон в комбинация с дизайнерска хартия. Всички елементи за декориране на картичката - елхи, оградки, вратички и др., са изрязвани със специални шаблони и след това са постигнати снежните ефекти и зимна прелест. Луксозна Коледна картичка с панорамна визия е красива снежна картина и празнична зимна приказка, която оживява пред погледа. Картичката има нестандартна дъговидна форма и картонени декоративните елементи. Кутията е направена с подходяща украса и текстилна панделка. Допълнително към картичката има подвижно тагче, на което да напишете пожеланието за празника или само Вашите имена.
 

Картичката стои самостоятелно и наподобява на картонено вълшебство ръчна изработка. Луксозна Коледна картичка с панорамна визия, която е тематично декорирана с дизайнерска хартия.
 

Handmade Луксозна Коледна картичка с панорамна визия е отлично допълнение към подарък за семеен подарък, Коледен албум за снимки, Коледни идеи от плат, дърво или друга материал във вид на коледни подложки за сервиране и оформяне на празничната маса, текстилна Коледна играчка, свещ елхичка, ръчно изработена свещ синя снежинка, коледно еленче от плат, коледни дрешки за чашки, декорация на празничната маса сувенири и др. продукти за Коледа и Нова година.
 

Можете да избирате между материи и техники на изработка, да съчетавате продуктите като завършени идеи.

Авторска идея и изработка на картичката: Екатерина Начева
 

Авторски текст и презентиране на Луксозна Коледна картичка с панорамна визия и кутия:

Фантима Иванова
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 
Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=e7A3irkGcVk&feature=youtu.be
 

Остави коментар

Loading...