Луксозна картичка за годишнина от сватба, изработена с техника Пергамано

От Фантима Иванова 29/03/2018 1 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,СВАТБЕНИ идеи за подарък,

Луксозна картичка за годишнина от сватба, изработена с техника Пергамано, която впечатлява с изяществото на рисунката, релефните си форми и финес. Висок майсторски клас на Handmade дизайнерска сватбена Картичка, част от серията продукти Decorra "Специално за теб", която има следните предимства:

 

- сватбена двойка, нарисувана с помощта на специални инструменти, които придават релефната форма на сватбената двойка

 

- декорация с помощта на изрязвани елементи

 

- автентична кутия, която съхранява картичката и прави идеята 100 % завършена

 

- сватбени послания на два езика - български и английски, отворени като страници на книга с възможност да се залепят 2 снимки - една от сватбения ден и една от годишнината от сватбата

 

- възможност на картичката да стои изправена във вид на мини картина

 

Сватбена картичка Пергамано техника на изработка е луксозна и съчетава оригиналността на визията със сложността на изработката и демонстрира съвършенството при оформянето на един сватбен продукт с помощта на рисуването.

 

Какво означва техника Пергамано? И дали това е някакво маркетингово наименование? - ще питат някои, които не са запознати?

 

Pergamano или Прегамано на български език значи да се създаде релефна повърхност на дадена картинка или модел, като това става с помощта на разтягане и закръгляне на пергаментна хартия.

 

Благодарение на специални инструменти, релефната повърхност търпи деформация, докато се получи желаната форма и картина. Специфичен момент е, че обработката на рисунката става на обратната страна на паус пергамента. Пергамано техниката на изработка на картички и детайли за декорация е много тудоемка, скъпо струваща предвид инструментите, които се използват, но на финала резултата, който се получава е впечатляващ. Перфорирането и Пергамано изрязването изисква много голяма концентрация и внимание. Едно залитане на страни и визията ще придобие лош вид, усилията отиват на вятъра, а материалите се изхвърлят, защото не могат да се използват повторно.

 

Независимо от сложността на изработката и трудоемкостта, пергаментовото изкуство е наша слабост. Оформянето на самия паус, още пергаментова хартия в изящна дантела и уникална форма си стува всяка секунда работа и вложена енергия. Перфорирането и изрязването са операции, които правят неповторимото излъчване на всеки един детайл на нежната дантела.

 

Луксозна картичка за годишнина от сватба, изработена с техника Пергамано е една луксозна поздравителна картичка с нежни цветове и сватбена двойка, която може да се поднесе самостоятелно като подарък или като допълнение към подаръка на младото семейство.


Идеята може да се направи с различни теми, поводи и комбинации, както и цветова гама на картона на кутийката, както и да се надгради идеята като се включи бутилка и чаши с подходяща украса на тях.

 

Ако имате въпроси, моля не се колебайте да ни пишете на имейл sales@decorra.eu!

 

Авторски текст и презентиране: Фантима Иванова

 

Decorra HandMade YouTube канал:

 

1 Коментари

Албена Герчева:
08/08/2018, 01:42:50 PM
Отговори

Браво, Фани! Чудесна презентация .

Остави коментар

Loading...