Дамска подвързия за книга с обемно цвете и ключодържател сърце.Идея за женски подарък

От Фантима Иванова 05/11/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Дамска подвързия за книга с обемно цвете и ключодържател сърце. Идея за женски подарък

Дамската подвързия за книга с обемно цвете, която често наричате калъфка за книга, е практичен подарък за жена. Подвързия с обемно цвете и ключодържател от плат е типично женска, дамска идея за подарък ръчна изработка. Новото, на което заложихме при разработването на цялата линия е, обемното представяне на декорацията на външната част на подвързията.

Когато разработвахме цялата концепция не сме предполагали, че ще се получи толкова харесвана, толкова нежна и женствена рокля за книга и напълно завършена идейна концепция на дамски бутиков подарък. Платът, който използвахме при шиенето е с отлична плътност и състав памук-полиестер, който придава добра форма на всеки отделен дамски продукт.

Подвързията за книга е много нежна, мека и добре прилепва към книгата или тефтера. Освен за книга служи за обличане на бележник или тетрадка с формат А5 - 150 х 210 мм. Закопчаването на подвързията е с помощта на сатенена панделка, което придава допълнителна красота и стил.

Благодарение на вградения книгоразделител с пухкав пискюл накрая, лесно ще отбелязвате страницата, до която сте стигнали. И все пак, за онези от Вас, които харесват подвижния разделител от плат, направихме и разделител за книга, който може да се използва отделно.

Така постепенно в рамките на часове, създадохме цялата нежна линия от текстилни дамски аксесоари с нежни рози.

Картичката е с нестандартна форма, цветни детайли и скрито място за написване на пожеланието.

Верни на себе си с форма на сърце скроихме и ушихме един ключодържател, който може да краси дамската чанта или детската раница ако се закачи отстрани.

Можете да поръчате или попитате за цени на: sales@decorra.eu

Авторски текст и презентиране на Дамска подвързия за книга с обемно цвете и ключодържател сърце. Идея за женски подарък:
Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu

www.decorra.eu
гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook:
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Остави коментар

Loading...