Луксозна Сватбена картичка с кутия, техника Пергамано

От Фантима Иванова 20/02/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade творчество,СВАТБЕНИ идеи за подарък,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Сватбена картичка Пергамано техника, ръчно изработена и декорирана в подходяща кутия. Висок майсторски клас на Handmade дизайнерска сватбена Картичка, част от серията продукти Decorra "Специално за теб".
 

Предимства:

- сватбена двойка, нарисувана с помощта на специални инструменти върху повърхността на паус

- декорация с помощта на изрязвани елементи

- специално място за поставяне на парични средства

- автентична кутия, която съхранява картичката и прави идеята 100 % завършена

- сватбени послания върху мини сърца във вид на мини книжка


- възможност на картичката да стои изправена във вид на мини картина
 

Сватбена картичка Пергамано техника на изработка е луксозна, бутикова картичка, която съчетава оригиналността със сложността на изработката и демонстрира съвършенството при рисуването.
 

Благодарение на това перлено вълшебство сватбеният паричен подарък ще бъде неповторим. Една луксозна поздравителна картичка с нежни цветове и сватбена двойка, която може да се поднесе самостоятелно като подарък или като допълнение към подаръка на младото семейство.
 

Изработена е от перлен картон, декоративен ръчно направен букет с розички, рисунка върху паус с помощта на специални инструменти.
 

Сватбена картичка Пергамано техника на изработка е приказна идея за подарък на младото семейство. Предлага се в напълно готов за подаряване вид. Има кутия с декорация на брачни халки, а от вътрешната страна на капака е оформено дискретно дантелено джобче, в което са сложени картонени сърца с пожелания към младото семейство.
 

Какво означва техника Пергамано? И дали това е някакво маркетингово наименование?
 

Pergamano или Прегамано на български език значи да се създаде релефна повърхност на дадена картинка или модел, като това става с помощта на разтягане и закръгляне на пергаментна хартия.
 

Благодарение на специални инструменти, релефната повърхност търпи деформация, докато се получи желаната форма и картина. Специфичен момент е, че обработката на рисунката става на обратната страна на паус пергамента. Пергамано техниката на изработка на картички и детайли за декорация е много тудоемка, скъпо струваща предвид инструментите, които се използват, но на финала резултата, който се получава е впечатляващ.

Перфорирането и Пергамано изрязването изисква много голяма концентрация и внимание. Едно залитане на страни и визията ще придобие лош вид, усилията отиват на вятъра, а материалите се изхвърлят, защото не могат да се използват повторно.
 

Авторски текст и презентиране на Луксозна Сватбена картичка с кутия, техника Пергамано

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu


Decorra Handmade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=61mKhXy_0us

 

Loading...