Луксозни Коледни картички. Идеи за новогодишни картички ръчна изработка

От Фантима Иванова 22/11/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade творчество,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Подаръци, КОЛЕДНИ ИДЕИ,

При нас ще намерите, Луксозни Коледни картички, Идеи за новогодишни картички ръчна изработка, съобразени с подходяща идея за Коледен подарък или декорация за Коледа и Нова година.
 

Благодарение на тази луксозна серия от Коледни картички, ще зарадвате близките си и ще ги накарате да се почувстват обичани, обгрижвани и специални. Тази серия с Коледни идеи за поздравителни картички е от най-висок клас на ръчна изработка, които имат голяма сложност на изработка, изключително голям принос и фантазия на автора. Някои от идеите могат да се подарят като Коледен подарък, а други да са част от Новогодишните изненади за приятелите, семейството или бизнес партньорите.
 

Всеки един модел на поздравителна Коледно - Новогодишна картичка е неповторим, което го прави автоматично уникат. При изработката на всяка отделна картичка е постарахме да надграждаме множество техники на ръчна изработка и материали за декориране.
 

1. Картичката е запомнящ се начин да покажете на хората до вас колко много ги обичате и държите на тях.
 

2. Предлагаме ви разнообразие от размери, дизайни и изображения.
 

3. Всяка наша ръчно изработена картичка носи положителния заряд на твореца и хубави чувства.
 

Подарете си картичка, напишете своето послание и се насладете на моментите с близките си хора. Ние от магазин Декора вече надписахме нашите картички, а Вие?
 

В категория КОЛЕДА на нашият Интернет магазин ще намерите не само картички за Коледа и картички за Нова година, но и интересни Коледни и новогодишни хендмейд предложения на продукти, направени с любов и с ръце, благодарение на които ще декорирате помещения, ще подобрите атмосферата и усещането за празник, ще доставите радост, ще подарите авторски продукт.
 

Ще можете да избирате между форми, елементи, материи - плат, вълна, дърво, стъкло и др.
 

Надникнете и сами се убедете!
http://decorra.eu/Praznici/Koleda
 

Авторски текст и презентиране на Луксозни Коледни картички. Идеи за новогодишни картички ръчна изработка:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 
гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 
Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Остави коментар

Loading...