Луксозна чантичка - албум за снимки за жена

От Фантима Иванова 11/02/2019 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

В това продуктово ревю ще Ви разкажа за най-новата ни разработка на ДАМСКИ АЛБУМ за снимки с нестандартна форма тип чантичка. Албумът за снимки - чантичка е изцяло проектиран и изработен на ръка, част от Колекцията продукти Decorra Lady "Специално за теб". Висококачествена изработка и уникална визия постигната благодарение на умелото съчетаване на материалите.

Много женствен, свеж и атрактивен, този оригинален албум-чантичка е отлично решение за бутиков дамски подарък с тема рози на любимата, майка, сестра, приятелка, дъщеря или роднина. Албумът чантичка е уникална идея и ръчна изработка на висок клас бутиков албум с преобладаващи сини и розови нюанси. Всяка една на основното тяло се отваря странично с похлупване една върху друга. Добавени са подвижни вложки и тагчета, подвижни малки елементи. Украсата е направена 100% на ръка с помощта на декоративни метални елементи и висулки, синджирче.
 

Луксозна чантичка - албум за снимки за жена е направен върху черен картон, бигован е за по-лесно отваряне и здравина на прелистване. Може да се съчетае в комплект с други дамски артикули, бижута и модни аксесоари за жена. Много стилен, много изискан, този дамски албум за снимки е отлично решение за бутиков дамски подарък на любимата жена, майка, сестра, приятелка, дъщеря или роднина. Албумът за снимки си остава класиката при изборът на дамски подарък, който остава скъп спомен за цял живот, предназначен да съхранява спомени и усмивки. Неповторим и уникален подарък за Цветница, 8-ми март, рожден ден, имен ден, юбилей, ново начало и др. поводи или необходимост.
 

Луксозна чантичка - албум за снимки за жена е оригинално решение и идея за женски подарък, към който може да се допълни друг артикул като например - дамска подвързия за книга с книгоразделител, бижута с цветя, колие с цвете и елементи от полимерна глина, табакера за слим цигари, кутия за диоптрични очила, декорация за дома, продукти и аксесоари Home Decor, несесер, ключодържател и др. модни аксесоари.
 

За ваше удобство създадохме специална колекция с картички, от които да направите своя комплект напълно завършен. Можете да избирате между материи и техники на изработка, да съчетавате продуктите като завършени идеи и да избирате от нашите готови картички и предложения за надписването им.
 

Текст и продуктово презентиране на Луксозна чантичка - албум за снимки за жена:
 

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )


Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

 

Loading...