Мини бебе дневник подарък за Кръщене на момче и бебешки съкровища

От Фантима Иванова 07/05/2019 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Кръщене, БЕБЕ подаръци,

Мини бебе дневник подарък за Кръщене на момче и бебешки съкровища е оригинална идея на детски подарък ръчна изработка. Модерните родители искат да съхранят всичко за отглеждането на своето дете по интересен и атрактивен начин. Всеки родител иска да запази за цял живот спомените от бебешкия период на детето, та чак до момента когато завърши училище и тръгне по своя път на живота. Благодарение на тези два продукта ще постигнете отличен резултат и ще реализирате своята цел.
 

Картонена кутия бебешки съкровища за момче - косичка, пъпче, зъбче, 100% ръчно проектирана и изработена в цвят мента. Всяка от трите малки кутийки, съхранени в по-голямата кутия, има квадратна фрома и размери 5 х 5 х 5 см. На лицевата страна на всяка малка кутийка има надпис какво да се съхрани вътре.

Кутия бебешки съкровища за момче е част от колекцията Decorra Kids Baby и съставлява комплекта за Кръщене на бебето или детето. Сама по себе си, правоъгълната кутия служи за събиране на най-ценните и незабравими спомени в предмети, свързани с раждането, кръщаването и отглеждането на детето. Уникален хендмейд подарък за бъдещата майка, която очаква мъжка рожба. Размерите на правоъгълната кутийка с бебешки съкровища и ценности на момче са: 16 х 6 см., при височина 6 см.
 

Кутия бебешки съкровища за момче е изработена от картон. Капакът е направен от дизайнерска хартия с жълти звездички и нежно декоративно ъгълче в краищата. Към комплекта е добавено малко тагче със звездички, на което може да се запишат данните за бебето или Вашето пожелание. Приятни цветове, нежна бебешка картинка и надпис от бирен картон "Бебешки съкровища". Затварянето на капака става чрез похлупване, изключително бързо и удобно.

 

Мини Бебе дневник с форма сърце, изработен от дизайнерска хартия в цвят мента, подходящи за бебе момче.  100% дизайнерски ръчно изработен детски артикул, част от колекцията  Празници и Поводи на Decorra HandMade. Бебешки дневник с кутийка за момче е изработен с едноцветни картонени странички, плътни корици и дизайнерска хартия на звездички.

На всяка страничка можете да запишете важни моменти от отглеждането на детето. Можете да си направите малко дневниче с думичките, които бебето казва в последователността на своето развитие, а също така да записвате забавни моменти от неговото отглеждане. Комплекта включва бебе дневник, мини - таг етикет и кутийка за съхранение. Размерът на страничките е 8 х 8,5 см., а на кутийката
е 10 х 10 х 2.5 см.
 

Бебе дневникът е атрактивен и запомнящ се начин да се съхранят важните и незабравими моменти от раждането на бебето, до неговото израстване + воденето на кратки бележки, имащи сантиментална стойност при отглеждането. Един атрактивен и луксозен хендмейд подарък по повод кръщене, раждане, рожден ден, имен ден или друг повод.

Това мини съкровище е оригинален Handmade подарък за бъдещата майка, младо семейство, внуче, племенник, роднина и др. На дъното на кутийката може да се сложи парична сума и по този начин да надградите идеята на подаръка.


Текст и презентиране на
Мини бебе дневник подарък за Кръщене на момче и бебешки съкровища:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Вашите въпроси за този продукт изпращайте на имейл sales@decorra.eu или чрез ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ!

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=I6INPWCD-p8&feature=youtu.be
 

Остави коментар

Loading...