Мини бебе албум за снимки с име на детето

От Фантима Иванова 11/08/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Кръщене, БЕБЕ подаръци,

Мини бебе албум за снимки с име на детето e индивидуален прект, който създадохме специално за малката Матея. Водени от опита и творческото си вдъхновение, направихме един интерактивен и занимателен албум за снимки. При този модел огромна роля играе  участието и фантазията на майката. Причината е в това, че макар и с малки размери, бебешкото албумче има разнообразни моменти на изненди и скрити места за поставяне и залепяне на снимки. Майката може да изреже желан размер на снимката, определени хора, моменти или детайли. Благодарение на двустранните тагчета от картон и бяло поле имате възможност да напишете текстове. В началото на вътрешната страна на първата корица има прозрачно джобче, където може да се сложи снимката на бебето от първия видеозон. В края на последната корица на албумчето пък е одбавено джобче, в което са сложени подвижни картончета с паспортни данни на бебето.


Мини бебе албум за снимки с име на детето е оригинален порадък за Кръщене или идея за подарък на бебето от неговите родители, тъй като вътре може да се съхранят изключително ценни моменти от неговото отглеждане или първи моменти от раждането. Един 100% дизайнерски ръчно изработен детски артикул за момиче. Размерите на албумчето за бебе са съобразени с възможността да се залепят множество снимки с формат 9 х 13 см., които да се комбинират с празни места за изписване на желан текст. Благодарение на малките картонени етикетчета и тагчета с дизайнерска хартия ще можете да следите израстването на вашето малко момиченце като си записвате някои моменти от отглеждането му. Освен това албумчето не Ви ангажира непременно да го попълвате докато отглеждате своята малка принцеса. Понякога причината за покупката на един бебешки албум не е продиктувана с появата на бебенцето. Често се случва майките да имат много снимки, които правят като е малка тяхната принцеса и на един по-късен етап селектират най-интересните усмивки и моменти и ги подреждат в албумчето. По този начин то се превръща в един уникален и неповторим спомен от детството и първите месеци на живот.

Мини бебе албум за снимки с име на детето е проектиран, разработен и декориран на ръка с гаранция за качество на изработката и използваните материали. Бебешки албум за момиче е част от Колекцията продукти Decorra Kids Baby и успешно може да се съчетае с други бебешки артикули за момиче като малка кукла от плат, голям кукленски комплект от текстилна кукла и дрехи за преобличане, както и с тиха интерактивна книжка от плат, интерактивно кубче и др.

Мини бебе албум за снимки с име на детето е атрактивен и запомнящ се начин да се съхранят важните и незабравими моменти от раждането на бебето, до неговото израстване + воденето на кратки бележки, имащи сантиментална стойност при отглеждането. Един атрактивен и луксозен хендмейд подарък по повод кръщене на момиче, раждане, рожден ден на момичнце, имен ден или друг повод. 100% ръчна изработка с твърди корици, множество сгъвки, таг-етикети с различни размери за кратки бележки или пожелание, създадени от луксозна дизайнерска хартия с тема бебе момиче и тематична панделка. Това мини съкровище е оригинален Handmade подарък за бъдещата майка, младо семейство, внуче, племенница, роднина и др.

Уникална ръчна изработка чрез техника лепене и декориране. Размер на твърдите корици 16 х 12 см., множество скрити страници, джобове и страници за снимки. Богато разнообразие на местата за позициониране на снимките и идеите за тяхното подреждане. При нареждането на снимките можете да използвате специални ъгълчета вместо лепило, които ще ви позволят да експериментирате с дизайна по страниците. Точен брой снимки не можем да посочим, тъй като всичко зависи от това какъв размер ще поставите и как ще ги разпределите по страниците и джобовете. Всичко е във вашите ръце. При всички случай снимките ще бъдат над 40 бр.


Бебешки албум за момиче Мини бебе албум за снимки с име на детето може да се надгради с тематични детски идеи за подарък, направени от същите материали, или други материали, с близка тема, цветове, предназначение и функции като бебешка кутийка за съкровища за момиче, мини кутийка за кръщене, картичка за бебе момиче, текстилна интерактивна книжка бебе момче, занимателно кубче от плат, кукла бебе ангелче момиче, мини розово мече и др. Концепцията за бебешкото албумче позволява да се направи и специален малък бебешки дневник, където да се записват първите думички на малката принцеса, да се съхранят определени дати, които са свързани с дадени събития. Предимство на този тип бебешки дневник е, че има отделна малка кутийка и на капака е добавено джобче за малко тагче или парична сума т.е. още по-голяма практичност на продукта.
 

Картичката на малката Матея е изработена с обемна визия от цветенца, напълно в тон с декорацията на албумчето за снимки и представлява един красив завършек на идеята за подарък на кръщене. Картичката има вертикална визия и странично отваряне. Освен това може да се постави в хартиен плик. Предимство на този модел картички е тяхната неповторимост и 1000 % прецизност при изработката напълно в тон с другият бебешки продукт - в конкретния случай с персонализирано бебешко албумче с малки размери.
 

Мини бебе албум за снимки с име на детето може да се изработи с дизайнерска хартия по Ваш избор, както и да се направи с други размери, оформление на вътрешната част. По желание към албума може да се направи и специална кутия от картон за неговото съхранение, по-оригинално поднасяне на детския подарък или просто още един бебешки продукт, кудето да се събират бебешки съкровища, още снимки или бебешки премдети.


Цената на бебешкото албумче е: 45.00 лв.

Срок за изработка с подобни или други материали: 7 - 10 работни дни.

Можете да поръчате подобно албумче на:  sales@decorra.eu дни като посочите желаната дата за доставка, която Ви устройва!
 

Авторски текст и презентиране на Мини бебе албум за снимки с име на детето :

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Decorra Handmade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=pC0S6VD60Zk&t=12s

Остави коментар

Loading...