Мини Бебешко албумче дневник за момиче

От Фантима Иванова 03/03/2018 1 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Кръщене, БЕБЕ подаръци,

Мини Бебешко албумче дневник за снимки на момиче

Уникален, 100% ръчно изработен в нежно розово, Бебешки албум дневник за снимки и записване на важни неща от отглеждането на Вашето дете.
 

Подходящ за момиченце, този мини албум ще съхрани най-забавните усмивки и моменти на Вашето момиченце. Като част от колекцията продукти Decorra Kids Baby, бебешкото албумче за момиче е изцяло подлепено, декорирано и оформено е компактни малки размери и достатъчно по-светли участъци, за да запишете важни моменти от отглеждането на детето. Този албум е с компактна форма, атрактивен и запомнящ се начин да се съхранят важните и незабравими моменти от раждането на бебето, до неговото израстване + воденето на кратки бележки, имащи сантиментална стойност при отглеждането.
 

Един атрактивен и луксозен хендмейд подарък по повод кръщене, раждане, рожден ден, имен ден или друг повод. 100% ръчна изработка с твърди корици, множество сгъвки, тагчета и вложки с различни размери за кратки бележки или пожелание.
 

 

Мини Бебешко албумче дневник за снимки на момиче е изработено е от луксозна дизайнерска хартия с тема бебе момче и тематична панделка. Това мини съкровище е оригинален Handmade подарък за бъдещата майка, младо семейство, внучка, племенничка, братовчедка и др.

 

Висококачествена ръчна изработка и Decorra дизайн постигнати чрез техника лепене и декориране. Мини Бебешко албумче за снимки на момиче може да се комбинира с други продукти, изработени със същите материали, или други материали, с близка тема, цветове, предназначение и функции като бебешка кутийка за съкровища за момиче, мини кутийка за кръщене, картичка за бебе момиче, текстилна интерактивна книжка бебе момиче, занимателно кубче от плат, кукла бебе ангелче момиче, мини розово меченце и др.

 

Ако желаете да подарите или поръчате бебешко албумче дневник с добавени допълнителни елементи - паспорт с данни за раждането, паспорт за отпечатъци на ръчичка и краче, персонализирано бебешко албумче, албумче за момиче или албумче за момче, но с други размери, не се колебайте да се свържете с нас. Тези идеи можете да разгледате тук:

Бебешко албумче дневник за първата годинка с паспорт за отпечатъци

 

Персонализирано бебешко албумче за момиче


1003-PPР. Бебешки албум за снимки за момиче

 

Всяко бебешко албумче може да бъде персонализирано или пък да бъде с продължение. Ако имате бебешко албумче за момиче за важните моменти от първата годинка, можете да си направите една чудесна колекция с продължение.

За целта може да добавите детско албумче със снимки от първият рожден ден, след това от училището, абитуриентската и т.н.т.


 

Авторски текст и презентиране: Фантима Иванова,

Маркетинг мениджър и Управител на "Декора Крейт" ЕООД, тел. 0887 193 608

E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Decorra YouTube канал: https://www.youtube.com/watch?v=o3TEurcHCtI
 

1 Коментари

Мила Манолова:
04/03/2018, 06:47:15 PM
Отговори

Здравейте! Интересува ме цената на това албумче. Времете за изработка също:)

Остави коментар

Loading...