Мини идея за арт подарък-медальон, обеци и ключодържател

От Фантима Иванова 24/09/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,

Мини идея за арт подарък-медальон, обеци и ключодържател е приятно съчетание от цветове и форми, които радват не само жените, но и момичетата. При съчетаването на тези артикули, се опитахме да създадем едно бюджетно решение за подарък, при който нещо да има за мама и нещо да има за нейната дъщеря. Целта е за всеки да има по нещо.
 

Тази линия с бижута нарекохме Арт-Тийн, защото при изработката е изплзвана керамика за детайлите на бижутата, стила е Арт и освен това модната линия е подходяща за момичета и тинейджърки. Младите дами в повечето случаи, харесват и предпочитат по-изчистените форми, цветове и декорация.
 

Младите тинейджърки предпочитат олекотените конструкции, семплите съчетания на детайли и форми. Преобладаваща част от тинейджърките носят медальони, които са на кожена каишка или тънко синджирче. Една от причините е, че кожената каишка е по-приятна като усещане до кожата.
 

Мини идея за арт подарък-медальон, обеци и ключодържател се състои от:

- Медальон с кожена каишка с орнамент във вид на кръг , върху който е направено нежно розово сърце и фини дупчици. Леко и нежно, медальончето ще придаде допълнителен чар на неговата притежателка. Освен това може да се направи комбинацията - за мама големия размер, а за нейната малка дъщеричка модела с кръгчето.
 

- Обеци с кръгла полумесеци, изцяло Арт стил на декориране и рисуване. Леки за носене и лесни за поставяне на ухото, благодарение на закопчалка тип рибарска кукичка, която само се промушва през отвора на ухото и няма допълнителни притискащи части.
 

- Handmade двустранен Дамски ключодържател розови цветя, част от Колекцията продукти Decorra Lady. Тази мини декоративна възглавничка с нестандартна правоъгълна форма е снабдена с дълга връзка и метална халкичка за ключове. От двете страни визията е различна, като може да бъде с цветни елементи от плата или да се комбинира с едноцветен плат. Освен като ключодържател може да се използва и за украса на дамската чанта. За направата на ключодържателя е използван приятен на допир памучен плат с принт на розови и сиви цветя и елементи на бяла основа и силиконова вата за пълнеж.

 

Допълнително удобство при носенето е, че дългата връзка позволява да пъхнете ключовете в джоба на панталон, дънки, джинси или пола, а от вън да оставите да се вижда само шарената част от меката възглавничка. По този начин този оригинален моден аксесоар става още по-лесно използвам, ключовете винаги по ръка, а Вие ще имате допълнително модно украшение на дрехата си от плат. Размери: 7  х 9 см.

Мини идея за арт подарък-медальон, обеци и ключодържател е отлично решение на дамски и детски подарък, който има следните предимства:

ПРЕДИМСТВОТО: - всички продукти са изработени само в един единствен вариант и не могат да се повторят е същия вид. А това автоматично ги прави уникати.
 

ЕКСТРАТА: - има възможност да се подарят за всякакъв повод и празник и така стават универсални - не само за празник, а и за лично ползване, без повод.
 

УДОБСТВОТО: - спестявате време, защото някой преди Вас е помислил и Ви е улеснил в съчетанието на отделните елементи така, че да сте готови с избора и идеята на подарък за празника. По този начин получавате готово решение на няколко дамски модни продукта, обединени от елементите оранжево цвете и оранжеви цветове.

Можете да направиете запитване за тези продукти на:  sales@decorra.eu


Авторски текст и презентиране на Мини идея за арт подарък-медальон, обеци и ключодържател:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Остави коментар

Loading...