Морски идеи за опаковка на подаръци. Кутии с морска тема

От Фантима Иванова 29/07/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Морски идеи за опаковка на подаръци. Кутии с морска тема е интересен завършек на един подарък, поднесен през лятото. Често при поднасянето на подаръци се замисляме и за опаковката. Какво да използваме - хартиена торбичка, подаръчна хартия, кутия, хартиен плик или друго. Безспорно идеите за опаковка на подаръци не свършват до тук. Според спецификата на това, което искате да подарите, спорд конкретния повод, според предназначението на самия подарък, морските идеи за опаковка на подаръци са многообразни. Понякога само една целофанова опаковка и мини картонен таг - етикет с морска тема може да се окаже напълно достатъчно.
 

Предвид бюджетите, предвид материалите, предвид съдържанеието и поводите, идеите за опаковка на подаръци могат да се надграждат с декоративни елементи, да се поставят богати или семплие панделки и дантелки, естествени украсителни предмети или да се използва картонена кутия с морска тема.
 
Специално за малките обеми подаръци от типа на бижута, сувенири, ръчно изработените натурални сапуни, текстилни малки предмети или изделия декорирани с техника декупаж, имащи морска тема, ние проектирахме и създадохме картонената кутия в сините цветове на морето и направихме свежи варианти на ръчна декорация.
 
Кутията с морска тема е удачно да използвате когато няма да използвате повече опаковачни средства или материали освен една предпазна прозрачна материя тип целофан и кокетен малък таг - етикет за финал и надпис на Вашето име.
 
Картонените кутии с морска тема могат да бъдат разработени с различни размери, за да паснат на Вашия подарък. Идеите за морска декорация са също разнообразни както и техниките на декориране на капака на морската подаръчна кутия.
 
В конкретният случай използвахме основно картонени елементи и дизайнерска хартия за бекграунд. Получи се интересен и отличен продукт, който освен като част от опаковането на подаръка може да се използва от притежателя за съхранение на деребни сувенири, малки снимки, листчета, писма, бележки, неща със сантиментална стойност и др.

Имайте предвид, че в тон с декорацията на кутията с морска тема може да се направи картичка с абсолютно същата визия или мини дантелен таг-етикет, което е предимство при ръчната изработка т.е. еднаквост на детайлте и неповторимост при подаряването, за един максимален ефект и удовлетвореност на всики.
 
Авторски текст и презентиране на Морски идеи за опаковка на подаръци. Кутия с морска тема:
 
Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 
гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 
Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=9YM4qolwRZA&feature=youtu.be

Остави коментар

Loading...