Най-хубавите подаръци са тези за децата

От Фантима Иванова 01/06/2018 0 Коментари Handmade творчество,Handmade свят,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,

Живеем във времена на изобилие от вещи, стоки и аксесоари... Кога един предмет става вещ с душа, това е въпросът. А отговорът е, когато е избран с любов, подарен от сърце и приет с радост от този, за когото е предвиден. Когато подаряващият е успял да отгатне скритите желания на получателя.  Все по-трудно е да изненадаш дете...

Но в магазинчето на Фани винаги има чудна палитра от богат избор, за всеки вкус и по всеки джоб... А когато продавач-консултантът е усмихнат и обаятелен, бариерата пада, изборът се улеснява, спокойно може да разглеждате и да вземете най-доброто. Всъщност всички родители и приятели, близки и познати желаят да подарят нещо оригинално, което да остави трайна следа в детската памет. Защото вкусът се формира от най-ранна детска възраст.
 

- Споделете какви стоки се търсят за подарък по случай 1-ви юни, Деня на детето?
 
- Предимно нещата, които се търсят от майките за момиченца са кукли, които имат множество дрешки и аксесоари. За момченцата: повече са нещата, свързани със занимателни игри. Макар че в сферата на ръчната изработка е трудно да се определи коя играчка е най-подходяща за момче и коя за момиче. Варианти винаги се намират.
 
 
- Виждам, че има богата гама за новородени и за тези деца, на които им предстои кръщене?
 
- Да. Имаме специално разработена линия, която включва много модерните напоследък и интересни бебешки съкровищници.
Те представляват красиви картонени или дървени кутийки. Всяка една, от които е предназначена за пъпче, зъбки или косичка.

Имаме и албуми. За първата годинка, с подразделения за всеки етап от развитието на детето, а също и такива, които са с интересна форма. 
Цялото интервю с Фантима Иванова и звукозапис можете да нерите в официалната страница на Радио Варна на този Интернет адрес:

 
http://bnr.bg/varna/post/100977743/nai-hubavite-podaraci-sa-za-decata-izbirat-se-s-nai-golama-lubov-i-sazdavat-nai-golama-radost

 

Остави коментар

Loading...