Неповторим Винтидж комплект за жена. Оригиналният дамски подарък

От Фантима Иванова 22/07/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade свят,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,

Неповторим Винтидж комплект за жена. Оригиналният дамски подарък, който включва:

- Бутикова 3 Д картичка ръчна изработка, благодарение на която ще можете да напаравите подаръка на любимата жена напълно завършен като стил, детайл и визия.

- Винтидж табакера за слим цигари или визитки - ръчно изработена с декорация на салфетна техника декупажно яйчено кракле. Табакера за цигари, ръчна декорация а е интересна идея за подарък на жената пушач. Оригинален хендмейд продукт, който комбинира красотата на формите с елегантността на визията. Фина, нежна с преобладаващи пастелни цветове, декорирана в стил Винтидж, тази табакера ще зарадва погледа на всяка жена получила такъв подарък по повод рожден ден, имен ден или друг празник. Габаритни размери на табакерата: 7 х 11 см..

- Дантелен таг, алтернатива на мини картичка с Ретро жена е оригинална част от опаковката на подаръка. Изработен от картон с нежни дантелени краища, този таг ще направи подаръка непълно завършен и неповторим. Каквото е съдържанието вътре, такова е и опаковането. Тази идея е част от колекцията с картички и опаковки, благодарение на която имате алтернатива на малка картичка и нещо неповторимо към опаковката на подаръка за една жена. Има правоъгълна издължена форма и панделка в горния край, за да се прикрепи на желаното от Вас място. За направата са използвани картон със салфетно декориране и малка сатенена панделка. Размери: 5.5. х 11 см. Продуктът се предлага в целофанова опаковка и без допълнителен хартиен плик.
http://decorra.eu/Dantelen-Tag-za-opakovane-na-podarak-na-jena-retro-stil

- Гребен за ползване или декорация - с височина 18 см. и двустранна визия постигната благодарение на декупажната техника за декорация и украса. Атрактивна визия, висококачествена ръчна изработка, гарантирано качество. Като част от продуктовата серия Decorra Lady "Специално за теб!", този малък моден аксесоар е отлично бюджетно решение за подарък за празника на жената.
За декорацията са използвани безвредни акрилни бои и безвредно лаково покритие, които правят  Винтидж гребена подходящ както за украса на дамската тоалетка, така и за употреба. http://decorra.eu/Aksesoari-moda/Deco...

- Калъф за диоптрични очила е п
редизвикателна, практична и оригинална, Винтидж Кутия за очила е идейно решение за подарък за празника на всяка жена. Украсена с техника яйчено кракле за декупаж, този калъф е интересно скривалище за вашите очила. За направата са използвани безвредни акрилни бои и лаково покритие. Размери на кутията: дължина 16 см., ширина 6 см. и височина 3 см.
http://decorra.eu/Vintidhj-Kalaf-za-O...

- Аристократичен книгоразделител, специално разработен по такъв начин, че да може да се използва многократно за четенето на любимите книги.

- Мини таг - комплимент от нас за вас


- 2007-MB. Кутия за бижута Винтидж Ретро, подходяща за подарък или за съхранение на бижута, скъпоценности, дребни украшения от злато, сребро и други материали. Приятни цветове, компактни размери и красиви изображения с бяла роза, винтидж елементи, ретро надписи, жена и др. Затварянето на капака става чрез метална закопчалка.

Фина, нежна
Кутия за бижута Винтидж Ретро е изработена с техника декупаж на капака и дъното, а останалите стени и места са боядисани с безвредна боя на водна основа. Може да се комбинира с гребен и калъф за очила със същата визия, за да стане завършен комплект. Поставена до огледалото на тоалетката Кутия за бижута Винтидж Ретро е допълнителен красив акцент, който придава настроение и усещане за красота. Външен размер 8 х 8 х 4.5 см., дълбочина 4 см.
http://decorra.eu/Darvena-Kutiya-za-Bijuta-Vintage-Retro

Неповторим Винтидж комплект за жена. Оригиналният дамски подарък, който са продукти, изработени с висококачествен безвредни бои и материали, гарантиращи дълготрайна употреба и здравина. При изчерпана наличност имаме кратки срокове за изработка.

 

Авторски текст и презентиране на Неповторим Винтидж комплект за жена. Оригиналният дамски подарък:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu


гр. Варна бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=3f9otZfgBVk&t=20s
 

Остави коментар

Loading...