НИЕ ще го напишем вместо теб!

От Фантима Иванова 27/10/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Онлайн пазаруване.Съвети,
Здравейте, ПРИЯТЕЛИ!
 
И тази година решихме да Ви “погалим сетивата” като продължим с инициативата да Ви помагаме с надписването на Коледните картички закупени от нас!
 
През миналата година, точно преди Коледа, благодарение на наша клиентка, която е майка на две сладки деца и върши 100 и повече неща, стартирахме една различна инициатива, за която не знаят много от Вас. Тя си поръча Коледни картички и имаше нужда от помощ за оформянето и измислянето на пожеланията. Не защото не знае какво да напише, не защото не може да пише, а защото нямаше много свободно време и искаше нещо различно, уникално и измислено специално за нея. Така през цялата година продължавахме да Ви помагаме с надписването на поздравителните картички и изненадите към любимите хора. Нещо, което не струва пари, не ни коства усилия и ни носи голямо удоволствие.
 
Имахме случаи, когато Вашите подаръци пътуваха директно до рожденника или рожденничката, които не подозираха кой и какво им изпраща докато не отворят пакета и не видят торбичката с подаръка и картичката. ЯКО, ааа ....
 
Ето защо решихме да не прекъсваме тази инициатива, а точно обратното, да Ви запознаем с нея и да я продължим с пълна сила. За всеки от Вас, който няма това време или просто не е чак толкоз голям писател или поет, подаваме ръка като се ангажираме при нужда да измисляме интересни и 100 % авторски пожелания, които ще надпишем на картичките вместо Вас и да “погалим сетивата”.
 
ЗАЩО да ни се доверите ли? - ЗАЩОТО си струва да рискувате и да се доверите на един Маркетинг мениджър, експерт и рекламист!
 
На Ваше разположение съм за всякакви въпроси, коментари, критики и похвали!
 
В бизнес средите ме наричат Фантима Иванова, но за приятелите, каквито смятам, че сте и Вие съм просто Фани.

Остави коментар

Loading...