Няколко Великденски идеи за украса и декорация ръчна изработка

От Фантима Иванова 14/02/2019 0 Коментари Подаръци и празници,Декорация, Идеи,Домашен декор,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Няколко Великденски идеи за украса и декорация ръчнаи зработка, които се постарахме така да съчетаем, че да се получи готово решение и за всеки по нещо.

Интересен и оригинален начин да внесете допълнителна празнична атмосфера и уют в дома по време на Великденските празници, които са наситени на цветове, на ароматни цветя и на детски смях при чупенето на яйца.

ВЕЛИКДЕНСКО ПИЛЕНЦЕ С ПАНДЕЛКА
 

Handmade Великденско пиленце, изработено от памучни платове, част от Колекцията Decorra Holiday Easter.

Компактна, весела и забавна тази малка текстилна играчка пиле е отлична декорация и може да се използва за игра. Атрактивна визия и неповторима ръчно изработена декорация на дома и акцент при аранжиране на тематични празнични щандове.

Размери: височина 25 см. и ширина 22 см.

Великденското пиленце има апликирана панделка и поклащащи се крилца. Отпред на коремчето има малко джобче, в което може да се постави някаква малка картичка или нещо друго да се скрие.

Пиленцето от плат не може да
стои напълно самостоятелно, затова трябва винаги да се поставя на повърност с твърд гръб или да се добави някаква друга упора.

Леко и артистично, това текстилно пиленце има леко загатната форма на яйце, носи настроение и придава красота на празничния интериор. Освен за декорация по време на Великден, за подарък за имен ден, повод и др, пиленцето може да бъде неизменна част от красотата на дома - поставено в кухнята, трапезарията, до прозореца, върху маса, шкаф или друга мебел. 

 

Тектилното Великденско пиленце момиче е висококачествен Handmade продукт, а за направата е използван 100 % памучен плат и пълнеж от силиконова вата. Пере се на ръка или в пералня при 30 - 40 градуса. Уникална композиция може да се получи ако към пиленцето добавите декоративни рисувани яйца, сувенир декупаж, свещ яйце, моркови от плат, лалета от плат и др. продукти, изработени от плат, дърво или други материали, които имат същата тема, мотив, детайл или цветова гама.

МОРКОВ ОТ ПЛАТ

 

Текстилен Морков за украса, с дължина 20 см., част от серията продукти Decorra Holiday Easter "Специално за теб". Може да се използва за декорация на масата, на кухнята, трапезарията, на витрини в търговски обекти, в плод зеленчуци, за Великденска украса и др. Освен това носи радост на малчуганите и може да се използва за игра, тъй като няма опасни дребни елементи. Този платнен голям витаминозен зеленчук може да се използва за декорация на фотосесии за деца, като украса на детски градини, магазини за продажба на плодове и зеленчуци и др.

Морковът е една евтина и оригинална Великденска идея за украса и декорация ръчнаизработка. Направен е от памучен плат и пълнеж силоконова вата, за да може да се пере на ръка и в пералня и отново да се използва. Идеално решение за подарък на близки и роднини за празника Великден.

СВЕЩ ЧЕРВЕНО ВЕЛИКДЕНСКО ЯЙЦЕ

Ръчно изработена, с форма на червено Великденско яйце, тази мини свещ носи белезите и символиката на празника.
Благодарение на своите компактни размери, аромат и приятен червен цвят носи настроение и свежест удома. Едно ниско-бюджетно решение за избор на подарък за Великден. Свещта яйце е подходяща за украса на празничната маса, за декорация на витрини в търговски обекти, хранителни стоки, ресторанти или дома. Създава приятна атмосфера при горене когато се постави върху масата, шкаф, секция и др.

 

Важно! Не поставяйте свещта в близост до лесно запалими предмети и материали, на течение, в близост до климатик, до отоплителни уреди или до отворен прозорец. Когато решите да загасите свещта можете леко да потопите фитила в разтопения парафин на легенчето и така ще избегнете момента с изпушването и лошата миризма. Имайте предвид, че при гасенето фитила става много крехък и може по невнимание да бъде счупен. Ако свещта дълго време не е горяла фитила може да се замърси и след това да изкапе при запалването или да гори лошо.

Идея и авторски текст на
Няколко Великденски идеи за украса и декорация ръчнаизработка:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

 
гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 
Loading...