Обемна 3Д картичка за рожден ден на жена ръчна изработка

От Фантима Иванова 17/03/2019 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Интересна композиция и детайли съчетани в картичка за рожден ден с обемна - 3Д визия, изцяло ръчна изработка.

Всички елементи са изрязвани на ръка по специален начин. Аранжирането и оформянето им на картонената повърхност е направено с помощта на инструменти и пинсета.

Обемна 3Д картичка за рожден ден на жена с тема чай носи символите на празника, приятните моменти на почерпка и незабравимите споделени емоции. Картичката разказва своята приказка, подчертаното уважение и внимание към празника. Изключително сложна, Мастър клас изработка.

Като част от серията поздравителни картички ръчна изработка на Decorra "Специално за теб", картичката е оригинално допълнение към конкретен продукт с една обща тема, детайл, цвят или мотив.

Например - декорация за дома с близка цветова гама, дрешка за чаша с декорация от плат, комплект за сервиране, салфетник с декупаж, подложки от дърво за чаши, албум за снимки, табакера за слим цигари с декупаж, калъф за очила, дървено пано за декорация на дома, продукти и аксесоари Home Decor, аксесоари за подреждане и аранжиране на масата и др.

Размери: 15 х 10.5 см.

 

За основа на поздравителна картичка е използван бял картон, шарена дизайнерска хартия, рамкиране с бял картон и релефна подложка за беграунг на цялата композиция от фини и малки елементи, за да се получи 3Д визията.

К
артичката има вертикално отваряне и лесно може да се надпише. Поставена на по-далечно разстояние поздравителната картичка наподобява една истинска жива картина и  шедьовър на художник. Предлага се без хартиен плик.
 

Обемна 3Д картичка за рожден ден на жена ръчна изработка може да бъде добавена към подарък по случай имен ден или друг случай.

Можете да избирате между материи и техники на изработка, да съчетавате продуктите като завършени идеи и да избирате от нашите готови предложения за надписването им.


Текст и презентиране на Обемна 3Д картичка за рожден ден на жена ръчна изработка:
 

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Вашите въпроси за този продукт изпращайте на имейл sales@decorra.eu или чрез ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ!
 

Остави коментар

Loading...