Обемна цифра едно от плат за детски рожден ден

От Фантима Иванова 14/10/2018 0 Коментари Декорация, Идеи,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Обемна цифра едно от плат за детски рожден ден с името Максим, създадена, за да радва го радва и да запази спомените от тържеството. Уникална и мобилна украса от 100 % памучни платове в резеда + апликация на името на детето. Мека на пипане, с удобна форма за гушкане, цифрата едно е обемна и интересна възглавничка за детето.
 

Персонализираната цифра от плат е неповторима украса, която успешно може да се съчетае с цялостната декорация и тема на детското тържество. На лицевата страна на цифрата е изписано името на детето - Максим, което я прави още по-лична и атрактивна като декорация за първия детски рожден ден. Макар и обемна цифра, Текстилна цифра едно с името на детето лесно може да се носи на всякъде. Обемната цифра от плат за детски рожден ден е един оригинален пропс - реквизит за фото заснемане и може да се аранжира като композиция с текстилна торта на два етажа, торта на един етаж от плат, флагчета, мъфини, сладоледи или играчки от плат, или да се ползва напълно самостоятелно.

Размери: ширина 20 см., дебелина 8 см. и височина 38 см. На лицевата страна са апликациите, а гърба е изчистен без елементи, само от шарен памучен плат с животни, които са на рожден ден.
 

Обемна цифра едно от плат за детски рожден ден е интересна аранжировка на витрини за продажба на артикули за празници, рождени дни, подаръци за деца, парти агенции за детски рождени дни, сладкарници, детски центрове за празнуване на рождени дни, детски кътове, както и декорация за рожден ден в детска градина и ясла. Уникална нежна декорация, която може да се използва при оформяне на тематични корнери. Текстилна цифра за първата годинка успешно може да се използва за заснемане на фотосесии през цялата година на открито или закрито във фото студио.
 

Текстилна цифра едно с име на момчето лесно може да се носи в ръце и да се мести от едно място на друго. Състава на плата е 100% памук, а пълнежа е от силиконова вата с доказуем произход за качество. Подходяща е за пране на ръка или в пералня на 30 - 40 градуса.
 

Можете да комбинирате продукти за декорация, да избирате техники на изработка, да направите свое продуктово решение за украса, интериор, декор и др.
 

Обемна цифра едно от плат за детски рожден ден е с висококачествена ръчна изработка с атрактивна визия, практичност, удобство и функционалност. Гаранция за качество и здравна на шева при многократна употреба. Към цифрата от плат може да се изработи и текстилна буквичка на детето.
 

За Ваше удобство създадохме специална колекция с детски картички, от които да изберете тази, която най-много подхожда към Вашия подарък или основна идея към Текстилна цифра едно с име на момчето.


При интерес и нужда от помощ, можете да ни пишете на имейл saleas@decorra.eu.


Авторски текст и презентиране на Обемна цифра едно от плат за детски рожден ден:
 

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Остави коментар

Loading...