Обемна цифра за рожден ден и торта от плат за декорация

От Фантима Иванова 12/08/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Декорация, Идеи,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,

Обемна цифра за рожден ден и торта от плат за декорация на детското парти и рожден ден е отлично решение, подходящо както за тематична украса, а също така като пропс, реквизит за фотозаснемане на детски рождени дни и парти на открито или на закрито. Ръчно изработена, Текстилна торта на два етажа за декорация и украса за рожден ден е направена от 100 % памучни платове в розово и резеда. Двата блата се отделят един от друг и може да се ползват като малки кръгли възглавнички. На страничните части на двата кръгли блата са апликирани цветенца и панделки, които придават допълнителен чар и стил. Този модел на торта от плат може да се направи с друга декорация, размери, цветове и апликации, подходящи както за момиче така и за момче.
 

Предимство на текстилната торта на два етажа е, че блатовете са подвижни и се отделят един от друг. Така по време на фото заснемане по-големия може да служи за мека възглавничка на бебето или малкото дете, а другия да се използва като торта на един етаж. Сам по себе си всеки блат на текстилната торта наподобява пухкава кръгла възглавничка за декорация с дебелина 15 см. Тортата от плат може да се аранжира като композиция с обемна цифра за първия рожден ден, флагчета, мъфини, сладоледи или играчки от плат, или да се ползва напълно самостоятелно. Размери: диаметър на големия блат 30 см., на малкия блат 25 см. при обща височина около 30 см.
 

Текстилна цифра едно с апликация е съобразена с цветовата комбинация на тортата от плат и оформя окончателната идея на детското парти. Създадена е, за да радва децата и да запази спомените от тържеството. Уникална и мобилна украса от 100 % памучни платове в розово и резеда ръчна изработка + апликация на цвете от плат. Мека на пипане, с удобна форма за гушкане, цифрата едно е обемна и интересна възглавничка за детето. Текстилна цифра едно с апликация е неповторима украса, която успешно може да се съчетае с цялостната декорация и тема на детското тържество.
 

На лицевата страна на цифрата от плат има добавено цветенце, но на негово място може да се направи персонализиран надпис с името на детето. Макар и обемна цифра, Текстилна цифра едно с апликация лесно може да се носи на всякъде. Един оригинален пропс - реквизит за фото заснемане, който ще придаде допълнителна празничност и ефект на снимките. Размери: ширина 20 см., дебелина 8 см. и височина 38 см. На лицевата страна в конкретният случай има апликация, а гърба е изчистен без елементи.
 

Обемна цифра за рожден ден и торта от плат за декорация е неповторима украса на  витрини на парти центрове, парти агенции за рождени дни на деца, сладкарници, детски центрове за празнуване на рождени дни, детски кътове, както и декорация за рожден ден в детска градина и ясла. Уникална нежна декорация, която може да се използва при оформяне на тематични корнери. Текстилна торта на два етажа успешно може да се използва за заснемане на фотосесии през лятото или при дъждовно време в закрито фото студио.
 

Текстилна торта на два етажа и цифрата едно могат да се съчетаят с флагчета, както и с други интересни неща от плат, а също така с мини картички и сувенирчета за подарък на гостите на детското тържетво. Състава на плата е 100% памук, а пълнежа е от силиконова вата с доказуем произход за качество. Обемна цифра за рожден ден и торта от плат за декорация могат да се перат на ръка или в пералня на 30 - 40 градуса. 
 

Можете да комбинирате продукти за декорация, да избирате техники на изработка, да направите свое продуктово решение за украса, интериор, декор и др. Висококачествена ръчна изработка с атрактивна визия, практичност, удобство и функционалност.
 

Като допълнение на комплекта от цифра едно за първата годинка и тортата от плат направихме обемна картичка с торта, при която използвахме дизахнерска хартия и цветове, които да се максимално еднакви с цветовете на платовете, които използвахме. Картичката има вертикално позициониране, обемна 3D - визия и отваряне нагоре.

Цената на обемна цифра за рожден ден е: 25.50 лв.
Цената на торта от плат за декорация на детско парти е: 65.00 лв.

Срок за изработка с подобни или други материали: 5 - 7 работни дни.

Можете да поръчате обемна цифра или торта от плат заедно или поотделно на:  sales@decorra.eu дни като посочите желаната дата за доставка, която Ви устройва!
 

Авторски текст и презентиране на Обемна цифра за рожден ден и торта от плат за декорация :

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Остави коментар

Loading...