Обемна картичка с лалета от плат ръчна изработка

От Фантима Иванова 15/02/2019 0 Коментари Подаръци и празници,Декорация, Идеи,Мода, БИЖУТА за жена,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

В тази статия ще научите за една наша идея на Обемна картичка с лалета от плат ръчна изработка, подходящи за подарък по случай рожден ден на жена или осми март.

Лалето от плат е за предпочитане пред естественото лале от гледна точка на трайност, но не и от гледна точна на свежест, аромат и изтънченост. Едно идеално бюджетно решение за подарък, който е различен, нестандартен и много личен, тъй като е ръчно изработен за нея.

ЛАЛЕ ОТ ПЛАТ


Декоративно Лале, ръчна изработка, част от серията продукти Decorra Home "Специално за теб".

Може да се използва за декорация на масата, на кухнята, трапезарията, на витрини в търговски обекти, за Великденска украса и др.

Лалето от плат доставя радост на момичетата, не само като подарък за празника на жената, но и като форма на уважение и внимание. Няма опасни дребни елементи и всичко е оформено с пълнеж от вата.

Декоративно червено Лале е висококачествен Handmade продукт, с дълготрайна употреба, изработен от 100 % памучни платове и пълнеж от силиконова вата, подходящи за машинно пране при 30 - 40 градуса.

При изработката на това цвете - лале не са използвани никакви трърди елементи или пръчици за листото или стеблото. Абсолютно всичко е направено САМО от памучен плат и вата. Лалето може да се направи в различни цветове, както и с леко наклонено настрани листенце.

 

ОБЕМНА КАРТИЧКА ЛЕЙКА С ЛАЛЕТА
 

Ръчно изработена, картичка с квадратна форма и атрактивна визия. Има весело излъчване благодарение на наситените си цветове и идея. Благодарение на това свежо предложение на ръчно изработена картичка ще направите своя подарък напълно завършен. Тази дамска поздравителна картичка с лалета съчетава няколко елемента в едно - цветни форми, апликиране и декориране. Предлага се без хартиен плик и има размери: 15 х 10,5 см.
 

Една идея, с която да докоснете сърцето на любимата жена за празника. Един уникален подарък за жена, ръчно изработен и поднесен по специален начин. Невероятна комбинация на материали, декорация и концепция. Гарантирано качество, дълготрайна употреба, която предизвиква само хубави и приятни емоции!
 

Идея и авторски текст на Обемна картичка с лалета от плат ръчна изработка:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

 
гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 
Loading...