Оригинален подарък за осми март ръчна изработка

От Фантима Иванова 07/02/2019 0 Коментари Подаръци и празници,Мода, БИЖУТА за жена,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Оригинален подарък за осми март ръчна изработка, който ще зарадва любимата жена. Интересно и оригинално съчетание на детайли, комбинативност на артикулите.
 

Уникален продуктов сет, благодарение, на който четенето на книги ще бъде още по-приятно, очилата ще са на скрито място, а пожеланията за празника поднесени с атрактивна картичка.

Нежен памучен плат, микс от цветя, романтична рисунка на жена, събрано в един практичен дамски моден аксесоар.

 

Handmade Подвързия за книга с рисунка на жена в стил минимализъм, част от Колекцията продукти Decorra Lady "Специално за теб".
 

1046-MB. Подвързия за книга с рисунка и джоб - http://decorra.eu/…/Podvarziya-za-kniga-s-djob-za-knigorazd…


Уникален текстилен продукт, благодарение, на който четенето на книги ще бъде още по-приятно. Нежен памучен плат, микс от цветя, романтична рисунка на жена, събрано в един практичен дамски моден аксесоар. Текстилната подвързия за книги с формат А5 е оригинален подарък за всяка жена или девойка по повод рожден ден, имен ден, Цветница, Коледа, Нова година или друг повод.

Лесно може да се трансформира в пижама на любимите бележници, тефтери, тетрадки и др. подобни. Тази атрактивна мека рокля за книга ще придаде свежест на любимите четива и приятно усещане при ползване. Носи настроение и самочувствие на своята притежателка, истинската жена - приятелка, майка, дъщеря, близка роднина или бизнес партньор.

 

Подвързия за книга с рисунка и джоб  може да се комбинира с калъф за очила от същия плат, продукти от дърво, изделия декупаж, украшения, бижута, чанта, свещи, калъфи за очила, кутия за бижута, картичка, сапун роза, свещ или друго. Подвързията, калъф е изработена от 100 % памучен плат допълнително подсилен с фина силиконова вата за красота, плътност и приятно усещане при употреба. Пере се на ръка или в пералня при 30 - 40 градуса и гладене с ютия.


1052-MB. Кейс за очила Цветя - http://decorra.eu/Keis-za-ochila


Калъфът за очила, още кейс е интересен като форма и за допъълнителна красота са апликирани червени елементи на цвете. Лек, удобен, и атрактивен, калъфа за очила може да се използва и като несесер за дамска чанта, с който вещите на една дама ще бъдат винаги прибрани и под ръка. Handmade Кейс за очила Цветя изработен от приятен памучен плат с нежни цветя и фини форми, част от Колекцията продукти Decorra Lady "Специално за теб".

Тази текстилна калъфка за очила е практично решение за подарък на всяка жена. Изработен е от 100 % памучни платове, подплатени с фина вата, подходящи за машинно пране при 30 - 40 градуса и гладене с ютия при умерена температура.

 

Висококачествена ръчна изработка и изразена функционалност - освен като Кейс за очила Цветя, тази памучна мека дрешка, може да служи за калъф на мобилен телефон, за несесер за гримове, допълнително джобче или портмоне за дамската чанта. Размери: ширина 10 см., височиана 19.5 см.


Дамската картичка с цветя - има нежна дантелена рамка и обемна визия, част от серията продукти Decorra "Специално за теб". Уникална техника на изработка и 3Д визия, с която подаръка на любимата, майка, сестра, приятелка, дъщеря ще има завършеност и стил. Оригинално допълнение към конкретен продукт с една обща тема, детайл, цвят или мотив. Размери: 10.5 х 15 см.
 

За основа на картиката за жена е използван бял картон, допълнително декорарин с 3Д наслагвани цветни елементи. Картичката има вертикално отваряне и лесно може да се надпише. Поставена на по-далечно разстояние поздравителна картичка наподобява една истинска жива картина и цветен шедьовър. Предлага без хартиен плик.

Можете да поръчате своя уникален дамски подарък с гарантирано качество и кратки срокове за изработка.
 

Авторски текст на Оригинален подарък за осми март ръчна изработка:
 

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
 
гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=OxKnDCg1An8&feature=youtu.be
 

Loading...