Оригинален дамски подарък - табакера с розови рози и калъф за очила

От Фантима Иванова 16/02/2019 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Оригинален дамски подарък - табакера с розови рози и калъф за очила декупаж ръчна изработка. Един нежен и стилен комплект от три модни аксесоара, които могат да се използват напълно самостоятелно.

ДАМСКА ТАБАКЕРА ЗА СЛИМ ЦИГАРИ С РОЗОВИ РОЗИ

Дамска табакера Розови рози за тънки, слим цигари, част от колекцията Decorra Lady "Специално за теб!". Двете лицеви страни на табакерата са еднакво декорирани. Един нестандартен подарък за пушачите, които са ценители на нестандартните неща и ръчно творчество.

Дамска табакера Розови рози има висококачествена ръчна изработка чрез техника декупажно яйчено кракле, водоустойчиви бои и безвредни материали.

Най-горния слой на Дамска табакера Розови рози е от прозрачен лак, който гарантира по-дълъг живот на декорацията и съхраняване на изображението.

Невероятно усещане при допир, което се дължи на финия релеф на яйчените черупки и неповторимо излъчване, класика и стил. За направата са използвани висококачествени хоби бои, лепила и лакове.

Дамска табакера Розови рози е атрактивен хендмейд продукт с Decorra дизайн.

Подходяща е като идея за подарък на жена - приятелка, сестра, майка, съпруга, роднина по повод рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година, юбилей или друг повод.

Габаритните размери на дамската табакера са около 7 х 11 см., подходящи за поставяне на slim цигари 100 мм.

ДАМСКИ КАЛЪФ ЗА ОЧИЛА С РОЗОВИ РОЗИ

Дамски калъф за очила Розови рози е двустранно декориран чрез декупажна техника яйчено кракле. Едно практично и оригинално решение на подарък за рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година, 8- ми март, Цветница или друг специален повод на жена. Дамски калъф за очила Розови рози е нежна и романтична, същевременно твърда калъфка за малки слънчеви очила или очила с диоптер.

Уникален и интересен хендмейд подарък, изработен с техника декупаж. Дамски калъф за очила Розови розиа е украсен от външната страна с техниката яйчено кракле, благодарение на която е постигнат невероятен външен вид и визия. За направата са използвани безвредни акрилни бои и лаково покритие, което предпазва визията от повреждане.

Размери на кутията: дължина 16 см., ширина 6 см. и височина 3 см.

ИДЕЯ, авторски текст и презентиране на Оригинален дамски подарък - табакера с розови рози и калъф за очила:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Decorra HandMade YouTube канал
https://www.youtube.com/watch?v=ZZ5bIiW7P1k
 

Loading...