Персонализиран органайзер за занималня и творчество

От Фантима Иванова 28/09/2018 0 Коментари Handmade за деца,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Персонализиран органайзер за занималня и творчество за момче е направен с приятни картинки на магаренце с кола и апликация на името на детето. Напълно съобразен с творческите и ученически потребности на детето, може да се използва непрекъснато и да се носи навсякъде. Този уникален органайзер от плат на Decorra HandMade прилича на шарена мека чанта. Служи за подреждане на рисувателни пособия – моливи, блокче, книжка за оцветяване като може да се използва за съхраняване на ученически помагала, лепило, ножица,  линия, тетрадки и учебници за занималня. Благодарение на външните два джоба, детето може да носи със себе си своите любими малки колички, за да играе на вън.

Персонализиран органайзер за занималня и творчество на Калоян е снабден с 2 външни джоба и два големи вътрешни джоба, от които единият има прозорче, за да може да се постави лист хартия или блокче и да се рисува. В плътния вътрешен джоб може да се подреждат готовите рисунки и рисувателно блокче. Направен за удобство на детето, органайзерът от плат максимално улеснява своите притежатели и лесно се носи в ръка или на рамо. Размери в сгънат вид 25 х 35 см. 

Творчески органайзер за занималня и творчество от вътрешната си лява страна има малки каналчета за поставяне на цветни моливи, фулмастери, пастели или микс от тях + правоъгълно джобче за малка линийка. От дясната страна е разположен голям джоб за блокчето за рисуване, учебници, учебни тетрадки и др. Като част от продуктовата колекция Decorra Kids "Специално за теб", този творчески несесер е оригинален начин да се съберат рисувателните пособия на едно място. Благодарение на своите компактни размери в сгънато състояние с лекота може да бъде прибран във всяка детската раница или чанта.

Това ученическо пособие за момче е така организирано, че максимално да улеснява своя притежател при ползване, с цел да не носи излишни предмети. Детски несесер-органайзер за училище и рисуване може да се пере на 30 - 40 градуса и да се глади с умерена температура на ютията.

Творчески органайзер за занималня и творчество, още чанта за рисуване за момче е чудесен хендмейд подарък за момче по повод първия учебен ден, рожден ден, имен ден или друг празник. Може да се комбинира с други изделия, изработени със същия плат като ключодържател, мобилен сгъваем моливник предназначен само за пишещи средства, картичка и др. предмети от плат, дърво, стъкло, които имат близка цветова гама или сходно предназначение. Можете да комбинирате форми, материали, техника на изработка и мотиви, за да направите своят подарък още по-оригинален и специален.

Творчески органайзер за занималня и рисуване на Калоян може да се изработи с подобни платове, платове с други теми и апликации, както и да се персонализира в предната част.  Времето, което е необходимо за изработка на органайзер с подобни или други материали е 3 - 5 работни дни извън активен празничен сезон.


Цената на продукта е: 39.90 лв.

При интерес, моля посочете желаната дата за доставка, която Ви устройва и ни пишете на имейл sales@decorra.eu.


Авторски текст и презентиране на Персонализиран органайзер за занималня и творчество на Калоян:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=8NwEOWwQC3E&feature=youtu.be

 

Остави коментар

Loading...