Персонализиран моливник от плат за момиче

От Фантима Иванова 10/03/2019 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Детски сгъваем моливник за момиче, ръчно изработен от памучни платове с приятен розов цвят в комбинация с резеда. Като част от продуктовата колекция Decorra Kids "Специално за теб", Персонализиран моливник от плат за момиче е оригинален начин да се съберат на едно място всички цветни моливи, пастели, флумастери, острилка, ножчка и лепило на детето първокласник.

Благодарение на своите компактни размери
в разгънато състояние 35 х 20 см., този креативен несесер от плат с лекота може да бъде прибран във всяка детската раница или чанта. Ползването става с невероятна лекота, тъйк като няма копчета за закопчаване, а се навива на ролка и се връзва в края.
 

Предимства на моливника са компактните му размери, малко тегло и удобство при ползване, лесна поддържа чрез пране на 30 - 40 градуса и гладене с ютия. Това розово ученическо пособие за момиченца е така организирано, че да събира 12 бр. цветни моливчета или фулмастери по цялата лява страна + резервен мини джоб с ширина 5 см., а в дясно има малко зелено джобче 14 х 7 см. за поставяне на острилка, ножичка или друг дребен предмет.

При нареждането в тесните отделения острите връхчета на моливчетата се покриват с малко капаче от плат, което ги предпазва от натрошаване. На допълнителните каналчета в дясната страна, разположени върху резидавия джоб може да се сложат химикали или допълнителни пишещи средства.

Външната страна на
Персонализиран моливник от плат за момиче е с атрактивна и весела визия, благодарение на апликациите на цветенца с тънки дръжки от плат.
 

Персонализиран моливник от плат за момиче е чудесен ръчно изработен подарък по повод първия учебен ден, рожден ден, имен ден или друг празник и го комбинирахме с разделител за книга от същия плат, но може да добавите и кукла, настолен детски моливник, ключодържател, органайзер за занималня, часовник декупаж, картичка и др. предмети от плат, дърво, стъкло, които имат близка цветова гама или сходно предназначение.

Можете да комбинирате форми, материали, техника на изработка и мотиви, за да направите своят подарък още по-оригинален и специален.

 

С грижа за Вас създадохме специална колекция с handmade картички, с които да Ви улесним и за празника тематична картичка да Ви осигурим.

Всички запитвания за продуктите изпращайте на имейл sales@decorra.eu или чрез ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ!

Авторски текст и представяне Персонализиран моливник от плат за момиче:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Loading...