Персонализирана детска къщичка чанта с кукла и комплект за рисуване

От Фантима Иванова 18/11/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Персонализирана детска къщичка чанта с кукла и комплект за рисуване, креативна разработка и част от детската колекция с продукти Decorra HandMade Kids.

Изработена от меки памучни платове, къща-чанта с кукла, дрехи и комплект за рисуване е авторска интерактивна игра, подходяща за деца до около 10 г. Една детска игра от плат с дълготрайна употреба и оригинална визия за самостоятелна или игра от две деца.

Активната детска къщичка наподобява тиха книжка къщичка, която развива фантазията на детето и го увлича в игра благодарение на съставните си части - кукла, гащеризон, еластична черна дъска за рисуване и комплект цветни тебешири. Артистична и увлекателна, ръчно ушита и декорирана с цветни елементи, тази интерактивна къща-чанта е магически Handmade подарък от Колекцията Decorra Kids "Специално за теб!".

 
Екстри на играта Персонализирана детска къщичка чанта с кукла и комплект за рисуване:

Прозорчетата и вратичката се отварят и затварят, перденцата са от памучна дантела и се повдигат когато се отварят прозорчетата, а къщичката се затваря и връзва с панделка.
 
Най-отзад под стряхата има скрит джоб с черна дъска и тебешири за рисуване. Весела и забавна, висока 33 см. тази мека къщичка се разгъва като книга и чрез дръжките на покривчето може да се носи в ръка или на рамо. В разгънато положение къщичката е широка 56 см. и има голяма площ за игра и забавление. На лявата вътрешна игрална площ има малко джобче с вградено огледалце, гребенче, органайзер за фиби във вид на лента, 2 вертикални джоба + още един хоризонтално разположен върху тях и малко простирче с щипки.

На дясната игрална площ е разположен голям джоб, който има лепенки в горната част и наподобява спален чувал. Идеята на двете подвижни възглавнички е да може на едната да спинка куклата от куклената къща, а на другата да се постави любима детска играчка на детето или нещо, малко което куклата да гушка "на ужким" когато спи.

 
Куклата от къщичката има раздвижени ръчички, мека рокличка с тънки презрамки и гащеризонче. С косичката от прежда могат да се правят плитки, опашки и други прически. Размери на куклата: височина 25 см., ширина 13 см. Общата височина на къщичката заедно с дръжките във вид на чанта е 46 см.
 
Персонализирана детска къщичка чанта с кукла и комплект за рисуване е лека за носене, винаги е увлекателна и готова за игра в къщи или на вън. Висококачествен Handmade продукт, гарантиращ безопасност и дълготрайна употреба, изработен от 100 % памучни платове и пълнеж от силиконова вата с доказуем произход за качество и безвредност. Подходяща е за пране на ръка или в пералня при 30 - 40 градуса.

Ако желаете да изработим подобен модел детска креативна игра от плат, пишете ни на имейл sales@decorra.eu!

По заявка куклената къща - чанта, може да се направи в желана комбинация и цветове на косата на куклата, дрехите и на самата вътрешна част.
 
Авторски текст и презентиране Персонализирана детска къщичка чанта с кукла и комплект за рисуване:
 
Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 
гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 
Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 
 

Остави коментар

Loading...