Персонализирана интерактивна книжка с пъзели и игри от плат

От Фантима Иванова 05/08/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Кръщене, БЕБЕ подаръци,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Персонализирана интерактивна книжка с пъзели и игри от плат с името на Melissa е индивидуален проект, който остава скъп спомен от детството и лично отно отношение при поднасяне на книжката за подарък на детето.
 

Персонализирана интерактивна тиха книжка с пъзели на Мелисса е детска книжка с Decorra дизайн и форма на къщичка, създадена по метода на Мария Монтесори. Развива фината моторика и спомага ранното детско развитие. Има различни игрови страници – пъзели рибка, цвете, къщичка и пеперуда; сметало; овощна градина; селскостопански двор; прозорчета с  цветове и геометрични фигури; меченце с раздвижени ръчички и сменящи се папионки. Игровите странци с подвижни елементи са общо 11, от които едната е корицата. Персонализирана интерактивна тиха книжка с пъзели ще спомага координацията на погледа и ръцете на Мелисса, а също така желанието за самостоятелна игра. Изработена е от висококачествени памучни платове и фина вата за по-приятно разлистване. Елементите са изрязвани, подгънати и подплатени, гарантиращи безпроблемно пране при 30 - 40 градуса и безопасна игра. Подходяща е за деца от 1 до около 5 г. Размери: ширина 27 см. и височина с комина 29 см.
 

Персонализирана интерактивна книжка с пъзели и игри от плат на Мелисса има шарени цветни странички и забавни апликации на любими животни и елементи. Книжката от плат има 2 корици и 10 вътрешни страници подсилени с фина силиконова вата за красота и с гаранция за дълготрайна употреба. Удобна за носене, лесна за разлистване, мека на пипане, може да се гушне и мачка от всяко дете. Тиха книжка-къща с игри и пъзели  благоприятства не само фината моторика,но и когнитивно мислене, способности на детето да опознава околния свят чрез игра. В основата на идеята е разнообразието на пъзели от плат, които са намерили място на вътрешните страници, за да получите един уникален подарък с Decorra дизайн. 


Персонализирана интерактивна книжка с пъзели и игри от плат има разнообразни игрови странички, всяка уникална по себе си и предизвикваща определена активност от детето. Тази ръчно изработена детска тиха книжка от плат може да се използва от ранна датска възраст до момента, в който детето активно започне да изучава цветове, форми, числа, букви и прояви желание за писане и рисуване.

Първата двойка страници запознава детето със стопанския двор, подвижните морковчета и овощните дръвчета ябълка и круша с лепенки на плодовете. Главен акцент при втората двойка страници е цветовото възприятие и съчетаване на подходящите листенца. Темата на страницата с къща-пъзел и цвете-пъзел ще накара Мелисса да координира погледа и движенията си, тъй като има подсказка кое листенце на цветето къде да се залепи. Следва момента с рибената кост-пъзел и сметалото за по-забавно учене на числата на фона на шарените лилави платове и нюанси на корабчето. Двайката страница посветена на геометричните фигури и някои от основните цветове е комбинирана с пъзел от пъстроцветна пеперуда. Геометричните фигури са скрити под съответните цветове и ориентацията е един път по цвят, а след това и по контурите, които показват коя фигура къде трябва да се залепи. Последната страничка с меченце е полезна тъй като се учат някои навици за показване на части от тялоро, подаване на ръчичка за поздрав или за довиждане.

 

Ръчичките на мечето са раздвижени и могат да се изучават положенията нагоре, надолу, ляво, дясно, в страни и др. Благодарение на разлчините цветове папионки, които има мечето, Мелисса ще може да прави асоциация с дните от седмицата и кой цвят папионка на кой ден иска да отговаря. Например - понеделник жълта, вторник червена и т н т. На определени места за подсилване вниманието на детето и интереса към азбуката има бродирани главни букви от азбуката - "М" и "Р". Лицевата страница на къщата-книжка също има подвижни елементи от плат и това са цветенцата, вратичката се отваря и затваря. На места са използвани декоративни елементи от филц с форма на животни. 


Персонализирана интерактивна книжка с пъзели и игри от плат на Мелисса е уникален креативен детски продукт, който може да се комбинира в завършен детски комплект ако добавите мека играчка коте, морков, зайче, куче, мече, детска декорация за стая, кош за играчки, Игрова картина с дъска и тебешири и др. продукти от същите платове, предмети направени с техника декупаж и др. 


С грижа за Вас създадохме специални детски хендмейд картичка, за да бъдете уникални при поднасянето на подаръка, защото с  Decorra всичко има завършен и специален вид!

С Decorra всичко има завършен вид!

Цена на Персонализирана интерактивна книжка: 85,00 лв.

Срок за изработка: 3 - 5 работни дни.

Можете да поръчате на:  sales@decorra.eu като посочите желаната дата за доставка, която Ви устройва! Моля, имайте предвид, че тази тиха книжка може да се направи с подобни или други платове, но в никакъв случай няма да е същата!


Авторски текст и презентиране на Персонализирана интерактивна книжка с пъзели и игри от плат:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=23jnaD6j4vo&feature=youtu.be
 

Остави коментар

Loading...