Персонализирана интерактивна тиха книжка от плат за момче

От Фантима Иванова 29/08/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Персонализирана интерактивна тиха книжка от плат за момче е изработена от едноцветни и шарени памучни платове с множество апликации. Формата на книжката наподобява къщичка, което я прави още по-атрактивна и желана от децата. Всяка страничка от текстилната книжка е строго индивидуална и с различна сложност на игра и тематика. Пъстроцветна Тиха книжка-къща с пъзели и игри е детска книжка за момче с Decorra дизайн, на която добавихме името на детенцето.
 

Създадена е изцяло по метода на Мария Монтесори, за да отговори на потребностите за развитие на фината моторика. Спомага ранното детско развитие и има различни игрови страници за момче – фермерски двор с магаренце и овощно дърво, подвижни моркови от плат, пъзели рибка, геометрични фигури и цветни прозорчета, превозно средство влакче и коли, страници посветени на морското дъно - цветно корабче, подвижни малки рибки с различено закопчаване, рибена кост пъзел, сметало; жирафче със сменящи се папионки и страница с коли.
 

Игровите страници с подвижни елементи са общо 11, от които едната е корицата. Тиха книжка-къща с пъзели и игри спомага координацията на погледа и ръцете, а също така желанието за самостоятелна игра. Изработена е от висококачествени памучни платове и фина вата за по-приятно разлистване.
 

Елементите са изрязвани от плат, подгънати и подплатени, гарантиращи безпроблемно пране при 30 - 40 градуса и безопасна игра.
 

Персонализирана интерактивна тиха книжка от плат за момче е подходяща за деца от 1 до около 5 г. Размери: ширина 27 см. и височина с комина 29 см.
 

Тихата книжка от плат има 2 корици и 10 вътрешни страници подсилени с фина силиконова вата за красота и с гаранция за дълготрайна употреба. Удобна за носене, лесна за разлистване, мека на пипане, може да се гушне и мачка от всяко дете. Тиха книжка-къща с игри и пъзели за момче благоприятства не само фината моторика, но и когнитивно мислене, способности на детето да опознава околния свят чрез игра.
 

В основата на идеята е разнообразието на пъзели от плат, които са намерили място на вътрешните страници, за да получите един уникален подарък с Decorra дизайн.
 

За първи път този модел книжка от текстил беше представена на страниците на списание "Моето бебе и аз" брой 170 от юни 2017 г. и се превърна в изборът на модерните родители и деца.

Книжката от плат може да се направи с конкретна тема - превозни средства, морска тема или във вариант за момиче.
 

Цената на книжката от плат: 85.00 лв.
 

Срок за изработка на подобен модел: 3 - 5 работни дни.
 

Можете да поръчате на: sales@decorra.eu като посочите желаната дата за доставка, която Ви устройва!
 

Авторски текст и презентиране на Персонализирана интерактивна тиха книжка от плат за момче:
 

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=wr5kEYYl0dk&feature=youtu.be
 

Остави коментар

Loading...