Персонализирано бебешко албумче за момиче

От Фантима Иванова 26/02/2018 1 Коментари Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Кръщене, БЕБЕ подаръци,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Персонализирано бебешко албумче за момиче
 

Мастър клас Бебешко албумче за момиче, което е отличен начин да запазите най-забавните и съкровени моменти от отглеждането на Вашето дете.
 

Благодарение на това розово вълшебство и обектива на фотографа ще уловите всяка усмивка на Вашето момиченце и ще я запазите в снимки.
 

Бебешко албумче за момиче, персонализирано с името на детето е оригинален начин да изразите своето специално отношение към детето и да запазите важните моменти от неговото отглеждане. Албумчето за момиче е изработено от висококачествени материали, картон, дизайнерска хартия, декоративни елементи и метални ъгълчета, за да Ви гарантират непрекъснатото и безпроблемно прелистване на страничките.
 

Важните моменти, свързани с раждането на детето като записване на неговата дата на раждане, име, тегло, ръст, очи и др., можете да запишете на специални за целта места. Албумчето си има бебешки паспорт именно за тази цел. Колкото и да е мъничко, детето в един момент пораства и се радва на този оригинален начин, който ще му напомня за момента на неговото раждане и отглеждане.
 

Всяка страница има различни цветни дизайни, има различни сгъвки, както и декоративни елементи за украса.
 

Идеята за правилното съхранение на бебешкото албумче ни накара да направим подходяща картонена кутия. По този начин не само, че бебешкото албумче ще е на винаги скрито и безопасно място, но и ако решите да зарадвате накоя майка с персонален подарък за нейното бебе, то Вие ще бъдете улеснени от гл.т. на външния вид и опаковането.
 

Бебешко албумче за момиче, персонализирано с името на Яна може да се направи с различни варианти на оформяне на страниците, да се добавят кутийки за бебешки съкровища, папка за съхранение на кръщелното или идеята да се надгради с цялостна концепция за кръщенето на Яна или продължението с направата на бебешко албумче за първия рожден ден.

Албумчето може допълнително да бъде развито с елементи, за да стане още по-атрактивно и запомнящо се. Модел на бебешки албум за снимки на момиченце с паспорт за отпечатъци можете да видите тук: http://decorra.eu/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/Bebeshko-albumche-dnevnik-za-parvata-godinka-s-pasport-za-otpechataci
 

В случай, че предпочитате повече да записвате отколкото снимки да лепите и харесвате по-малките и компактни размери, можете да видите още един модел на бебешко албумче за момиче, който можем да Ви предложим: https://www.youtube.com/watch?v=o3TEurcHCtI
 

Ако искате да направим нещо специално за Вас можете да ни пишете на имейл: sales@decorra.eu или да се свържете с нас на телефон 0887 193 608

 
Decorra HandMade YouTube канал:  https://www.youtube.com/watch?v=raYvf3zwGJY

Текст и презентиране: Фантима Иванова
 

1 Коментари

Петя Крумова:
27/02/2018, 12:06:44 PM
Отговори

Фани, браво за това, което правиш! Получава ти се и то много добре. не могат да те стигнат никак

Остави коментар

Loading...