Плетена играчка таралеж и картичка за рожден ден с Ежко Бежко

От Фантима Иванова 25/10/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

В статия ще Ви разкажа за два детски продукта, подходящи за рожден ден на момиче и на момче. Напълно съобразени с потребността на децата от меки играчки, създадохме плетения таралеж. По-късно към него добавихме и подходяща тематична картичка. Така се получи напълно завършена идея за подарък по повод детски рожден ден.
 

Предимства на играчката Таралеж
 

Предвид това, че детските ръчички са малки и нежни, ние направихме играчката с компактни размери, атрактивна визия и приятно усещане на допир. Таралежчето е изплетено от специална бебешка прежда, която да не дразни кожата и да не предизвиква някакви кожни алергии или обриви.
Играчката от прежда може да се носи навсякъде. С израстването на детето, игрите ще се променят, но таралежа без бодли може да остане скъп спомен от детството ако се остави на рафт в детската стая и стане част от декорацията. Играчката може да се пере на ръка или в пералня на 30 - 40 градуса.
 

С грижа за вашите деца и удобство при изборът на детски подарък създадохме и подходяща картичка с таралежче. Картичката има хоризонтално позициониране и отваряне нагоре. Бекграундът е с дизайнерска хартия с тема рожден ден и повдигнати елементи. По този начин визията е обемна и 3Д.
 

Комбинацията от плетена играчка таралеж и картичка за рожден ден с Ежко Бежко е лимитирана серия и в този вид не може да се повтори като комбинация. Ето защо е бутиков детски подаръчен сет, 100 % уникат.
 

Авторски текст и презентиране на Плетена играчка таралеж и картичка за рожден ден с Ежко Бежко:
 

Фантима Иванова
E-mail: sales@decorra.eu www.decorra.eu
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=yvGsGGahrqY&feature=youtu.be

 

Остави коментар

Loading...