Плетена играчка жираф с картичка и детски албум за снимки тип фонтан

От Фантима Иванова 10/05/2018 0 Коментари Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Кръщене, БЕБЕ подаръци,

Плетена играчка жираф с картичка и детски албум за снимки тип фонтан, с падащи страници е бутиков сет изцяло ръчна изработка. Историята на този проект е много и дълга...  В началото имахме идеята за картичката и към нея направихме цяла линия с изделия от плат, които намериха своя дом в сърцата на децата и заживяха с тях.

 

По-късно във времето направихме множество картички с жирафче чрез техника квилинг, както и с други техники на апликиране. Сътворихме разноцветни варианти на текстилни жирафчета. Експериментирахме с големината и пъстротата на платовете. Снабдявахме се с различни материали с тема жирафче - дизайнерска хартия, платове, салфетки и дребни декоративни елементи. Не спирахме да творим.

 

Верни на себе си, стигнахме до нов, напълно завършен комплект от детски артикули, който включва плетени играчки с картичка и детски албум за снимки с падащи страници като фонтан.

 

Направихме една страхотна идея от продукти за деца, които взаимно се допълват и задоволяват потребностите им като оставят сладки следи за детството.

 

- Жирафчето дрънкалка е с удобна дръжка, за да се побере в малката бебешка ръка.

 

- Изцяло изплетени на една кука двата модела жирафче са подходящи както за игра така и за декорация на детската стая. Напереното жирафче с модерни панталони и любопиткото с вирнато носле радват децата със своите форми и винаги са готови за щури игри. Когато се нацапат, в пералнята или на ръка могат да се изкъпят и отново стават за игра.

 

- Албумчето за снимки е цветен детски фонтан за снимки. Всяка страница се отваря различно. Добавихме множество сгъвки и извивки, за да криете вътре много снимки. За удобното и лесно съхранение направихме тематична кутия, а на нейното капаче сложихме памучна дантелена панделка, за да има по-интересно оформление.

 

На финала с гордост мога да кажа, че се получи добър резултат, който се надяваме да се хареса и на Вас.

 

Отварям скоба, за да подчертая, че всеки артикул може да бъде направен с цветове по желание, както и да се добави името на Вашето дете. Нашите изделия от плат, в които присъства жирафчето като елемент можете да разгледате от тук:


2007-DD. Детска чанта за аксесоари Жирафче

2006-DD. Детски Органайзер Жирафче

 

2011-DD. Сгъваемо лигавче с Жирафче

2018-DD. Детски метър Жираф и Мишле

3007-DD. Деко играчка Жирафче

 

Ако имате въпроси, не се колебайте да ни пишете на имейл sales@decorra.eu или налично съобщение във Фейсбук страницата ни https://www.facebook.com/decorra.eu/!

 

Авторски текст и презентиране: Фантима Иванова,

Маркетинг мениджър и Управител на "Декора Крейт" ЕООД, тел. 0887 193 608

E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/


Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=ZuSPDD3aHoI&t=231s
 


Остави коментар

Loading...