Плетена жилетка за чаша с топла напитка

От Фантима Иванова 06/10/2018 0 Коментари Декорация, Идеи,Домашен декор,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,

Плетена жилетка за чаша с топла напитка през студените дни е отлично решение и идея за по-различно сервиране и пиене на напитки. Обикновено със застудяването и понижаването на температурите, имаме потребност от консумирането на топли напитки. Някои от нас не са привърженици на нетрадиционните варианти на сервиране и аранжиране на масата, докато другипредпочитат да облекат порцелановата си чаша с подходящ размер плетена жилетка.
 

Плетената жилетка не само, че ще направи чашата с различна и интересна визия, но и ще столи Вашите ръце. Ще ви бъде меко и топло на ръцете, благодарение на кафявата пухкава жилетка за чаша.
 

Хендмейд плетена жилетка за чаша с топла напитка е идеия, с която топлата напитка ще изстива по-бавно от обичайното. Изработена е на две куки с приятни декоративни осморки. Подходяща е за всякакъв вид чаши - правоъгълни, издължени, със скосено или заоблено дъно и  др., тъй като има еластичност на плетивото, а закопчаването е универсално - с копче и панделка от органза.
 

Плетена жилетка за чаша с топла напитка е вид декорация за чаша и оригинална творческа хрумка във вид на дрешка за чаша, която дава настроение и наслада от пиенето на топли напитки през студините зимни дни. Плетена жилетка за чаша с топла напитка е интересен и практичен подарък за рожден ден, имен ден или друг повод за мъж, за жена, за юноши и за дете. Размери: обиколка 18 см., височина 8 см.

 

Препоръчително е прането да става на ръка или в пералня при температура 30-40 градуса.

 

Като част от продуктовата линия Decorra "Специално за теб!", плетената жилетка за чаша се съчетава успешно с други продукти, изработени в същата цветова гама, имащи подобно, близко или съвсем различно предназначение, но обединени от темата. 
 

С грижа за Вас създадохме специална селекция Хенд Мейд поздравителни картички, с които да направите поднасянето на подаръка по един незабравим начин и със собствен стил.
 

Авторски текст и презентиране на Плетена жилетка за чаша с топла напитка:
Фантима Иванова

Decorra HandMade YouTube канал:

https://www.youtube.com/watch?v=WaW0_N7VKZY&t=6s

 

Остави коментар

Loading...