Плетени бижута - гердан с цветя и зелени плетени обеци

От Фантима Иванова 13/10/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,

Плетени бижута - гердан с цветя и зелени плетени обеци са изработени от мека памучна прежда в наситени и свежи цветове. Една отлична комбинация от форми, детайли и елементи, благодарение, на която всяка жена ще промени ицяло своята визия.  Плетените бижута са част от есенно - зимната колекция с дамски бижута и украшения за жена, Decorra Lady. Малки, оригинални и закачливи, обеците със зелен плетен детайл са отлично решение и част от зимния тоалет, както и атрактивен и практичен подарък за жена по повод рожден ден, имен ден и др. Интересна комбинация на цветовете, които максимално се доближават до тези на зелените цветове на естествените камъни.
 

Тези зелени плетени обеци са нежен аксесоар за ухо и чудесно ще допълнят дамския спортно елегантен стил на обличане и стайлинг. Напълно завършен HandMade Jewellery артикул, подходящ за подарък на жена, който ще придаде допълнителен чар на лицето. Впечатляват със своята нежност, визия, оригиналност и са едно бюджетно решение за бижута ръчна изработка. Ако към обеците добавите плетен гердан със зелени детайли и жълти цветя, ще получите завършен дамски комплект от бижута плетиво. Поставянето на обеците става много лесно и бързо само с едно промушване през дупката на ухото, без допълнително притискане с щифт или винт.
 

- Герданът с жълти цветя е красиво допълнение към зелените плетени обеци, но може да се носи и като напълно самостоятелен моден аксесоар. Герданът може да се носи с дрехи с остро деколте, поло или риза, като се постави под яката. Успешно може да се съчетае със спортно елегантни дрехи, дънки, джинси, рокля, кадифе и др. Изключително свежи, жълтите цветя могат да се носят от всяка жена, която харесва този стил бижута ръчна изработка и жълтите цветове. Всички елементи и цветенца на гердана са изплетени на една кука. Предвид спецификата на преждата като материал, ви препоръчваме редовано да наблюдавате степента на зацапване на гердана. Една от птичните е, че може да се захаби ако не се почидти на време и освен това може да не успеете да изкарате мърсотията при пране. Препоръчваме ви още, с малко хладка вода на ръка да изперете плетения гердан, за да не го повредите от пералня машина или центрофуга. 
 

Плетени бижута - гердан с цветя и зелени плетени обеци могат да бъдат част от цялостна идея за бутиков дамски подарък като се добави пръстен с плетено цвете, клъч портмоне от плат с близка цветова гама, подвързия за книга, картичка или друг ръчно изработен моден аксесоар.
 

С грижа за Вас, разработихме е специална колекция с картички с цветя, благодарение на които да направите напълно завърпена идеята за бутиков подарък ръчна изработка.

Можете да направиете запитване за тези продукти на:  sales@decorra.eu


Авторски текст и презентиране на Плетени бижута - гердан с цветя и зелени плетени обеци:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Остави коментар

Loading...