Плетени бижута жълти цветя - гердан, обеци и пръстен цвете

От Фантима Иванова 13/10/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Плетени бижута жълти цветя - гердан, обеци и пръстен цвете са изработени от мека памучна прежда в наситен жълт цвят. Една отлична комбинация от форми, детайли и елементи, благодарение, на която всяка жена ще промени изцяло своята визия. Плетените бижута са част от есенно - зимната колекция с дамски бижута и украшения за жена, Decorra Lady.
 

Комплектът с плетени бижута жълти цветя е изключително лек за носене и благодарение на големината на цветните детайли освежава лицето и много променя цялостната визия на жената. Всички жълти цветя и свързващи елементи са изплетени на една кука, с прецизност и гаранция за здравина. Преждата, която е използвана е мека, приятна на допир и не предизвиква алергии.
 

Плетени бижута жълти цветя - гердан, обеци и пръстен цвете чудесно ще допълнят дамския спортно елегантен стил на обличане и стайлинг. Напълно завършен HandMade Jewellery артикул, подходящ за подарък на жена ръчна изработка. 
 

Обеците жълто цвете впечатляват със своята нежност, визия, оригиналност и са едно бюджетно решение за бижута ръчна изработка. Те са леки, компактни и без усилия се закачват на ухото чрез промушване през дупката, без допълнително закопчаване, клипс или винт. Размерът на цветето е около 5 см. Артистичен подарък за жена по повод рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година, 8-ми Март или друг повод.
 

Пръстен жълто плетено цвете има обемна визия, лекота на поставяне на пръста и може да се постави на всеки пръст на ръката, защото металната халка позволява разширяване и свиване.

Когато към обеците жълти цветя и пръстенът жълто цвете добавите и гердана с жълти цветя ще получите завършен дамски комплект от бижута плетиво.


- Герданът с жълти цветя може да се носи и като напълно самостоятелен моден аксесоар и в комбинация с пръстена. Предвид големината на цветята на бижутата, ние ви съветваме да не съчетавате едновременно и трите украшения, а само по две, за да не стане пренасищане с цветни форми и да не се получи обратен ефект на цялостното ви излъчване. Герданът може да се носи с дрехи с остро деколте, поло или риза, като се постави под яката. Успешно може да се съчетае със спортно елегантни дрехи, дънки, джинси, рокля, кадифе и др. Изключително свежи, жълтите цветя могат да се носят от всяка жена, която харесва този стил бижута ръчна изработка и жълтите цветове. Всички елементи и цветенца на гердана са изплетени на една кука. Предвид спецификата на преждата като материал, ви препоръчваме редовано да наблюдавате степента на зацапване на гердана. Една от птичните е, че може да се захаби ако не се почидти на време и освен това може да не успеете да изкарате мърсотията при пране. Препоръчваме ви още, с малко хладка вода на ръка да изперете плетения гердан, за да не го повредите от пералня машина или центрофуга. 
 

Плетени бижута жълти цветя - гердан, обеци и пръстен цвете могат да бъдат част от цялостна идея за бутиков дамски подарък като се добавят други изделия ръчна изработка като например клъч портмоне от плат с близка цветова гама, подвързия за книга, картичка или друг ръчно изработен моден аксесоар.
 

С грижа за Вас, разработихме е специална колекция с картички с цветя, благодарение на които да направите напълно завърпена идеята за бутиков подарък ръчна изработка.

Можете да направиете запитване за тези продукти на:  sales@decorra.eu


Авторски текст и презентиране на Плетени бижута жълти цветя - гердан, обеци и пръстен цвете:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Остави коментар

Loading...