Ръчно изработена Къщичка от плат с кукла и комплект за рисуване

От Фантима Иванова 25/11/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

В тази статия ще Ви разкажем за нашата уникална разработка на увлекателна детска игра, интерактивен детски комплект от къщичка с форма на чанта, кукла с дрехи, аксесоари и възможност за рисуване.
 

Една детска игра от плат с  дълготрайна употреба и оригинална визия за самостоятелна или игра от две деца. Магическата къща от плат наподобява тиха книжка къщичка, която развива фантазията на детето и го увлича в игра благодарение на съставните си части - кукла, резервен гащеризон за студени дни, еластична черна дъска за рисуване и комплект цветни тебешири. Артистична и увлекателна, ръчно ушита и декорирана с цветни елементи, тази Къщичка от плат с кукла и комплект за рисуване е магически Handmade подарък от Колекцията Decorra Kids "Специално за теб!".
 

Екстри на играта: прозорчетата и вратичката се отварят и затварят, перденцата са от памучна дантела и се повдигат когато се отварят прозорчетата, а къщичката се затваря и връзва с оранжева панделка. Най-отзад под стряхата има скрит джоб с черна дъска и тебешири за рисуване. Весела и забавна, висока 33 см. тази мека къщичка се разгъва като книга и чрез дръжките на покривчето може да се носи в ръка или на рамо. В разгънато положение къщичката е широка 56 см. и има голяма площ за игра и забавление. На лявата вътрешна игрална площ има малко джобче с вградено огледалце, гребенче, органайзер за фиби във вид на лента, 2 вертикални джоба + още един с цветенца върху тях.
 

На дясната игрална площ се намират голям джоб, в който се пъха куклата, за да спинка и 2 подвижни възглавнички. Куклата от къщичката се казва Сладуранка, има раздвижени ръчички, шарена рокличка с тънки презрамки и гащеризонче. С косичката от памучна прежда могат да се правят плитки, опашки и други прически. Размери на куклата: височина 25 см., ширина 13 см. Общата височина на къщичката заедно с дръжките във вид на чанта е 46 см.
 

Къщичка от плат с кукла и комплект за рисуване е лека за носене, винаги е увлекателна и готова за игра в къщи или на вън. Висококачествен Handmade продукт, гарантиращ безопасност и дълготрайна употреба, изработен от 100 % памучни платове и пълнеж от силиконова вата с доказуем произход за качество и безвредност. Подходяща е за пране на ръка или в пералня при 30 - 40 градуса. Къщичка от плат с кукла и комплект за рисуване е подходящ подарък за рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година или друг повод за момиче от бебешка до по-голяма възраст.
 

Тази креативна детска игра може да се комбинира с други продукти, изработени от плат, дърво или други материали, които имат същата тема, мотив или цветова гама. Ако желаете да бъдете неповторими при поднасянето на този ръчно изработен подарък, можете да добавите специална хендмейд картички с форма на къщичка + бонус предложение с примерно пожелание.  
 

Авторски текст и презентиране на Къщичка от плат с кукла и комплект за рисуване:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 
гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 
Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Остави коментар

Loading...