Романтичен любовен романс от 2 чаши и бутилка вино с релефна декорация на Винтидж рози.

От Фантима Иванова 09/02/2019 0 Коментари

Романтичен любовен романс от 2 чаши и бутилка вино с релефна декорация на Винтидж рози, ръчна изработка и декорация. Една интересна и практична идея за подарък, който може да се използва за украса или декор на витрината с напитки у дома. Поставена на масата, тази ръчно декорирана бутилка вино придава красота, романтика, стил, лукс и чар на подредбата. Може да се почиства с вода и мека гъба без абразив. Ползването на съдомиялна е напълно забранено!
 

Висококачествена ръчна декорация на цялата повърхност постигната с помощта на черна и бяла структурна паста, благодарение на която е постигната опушената релефната визия.
 

Привлича вниманието на клиентите ако се постави на витрината в магазини за продажба на чаши, сватбени подаръци, сватбени агенции, домашен декор, декорация за дома, специализирани магазини за вино и напитки, магазини за подаръци и др. обекти Home Decor.
 

Безупречна ръчна декорация с напълно безвредни материали, бои и лакове, които предпазват повърхността на изображението от повреждане или драскане.
 

МОЖЕТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ОТ ТУК:
 

5018-ID. Бутилка Винтидж рози с релеф
http://decorra.eu/…/Cha…/Butilka-vintage-roses-relef-decorra


5003-ID. Чаши за вино Винидж рози с релеф
http://decorra.eu/…/Chashi-za-vino-s-rozi-decorra-relef-vin…


Авторски текст и презентиране на Романтичен любовен романс от 2 чаши и бутилка вино с релефна декорация на Винтидж рози:
 

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
 
гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/


Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=TABKaZmP0ls&feature=youtu.be

 

Loading...