Розов комплект за чай ръчна изработка

От Фантима Иванова 07/08/2018 0 Коментари Декорация, Идеи,Домашен декор,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,

Розов комплект за чай ръчна изработка, предназначен за декорация и украса на дома, като част от домашния декор. Едно уникално и нежно розово съчетание, което ще внесе колорит и настроение.
 

3008-ID-Стенен часовник Английски чай, има интересна визия и представлява практична идея за украса и допълнителна декорация на стената. Придава завършеност, красота и елегантност на домашния декор. Почистването е само външно с влажна или мокра кърпа. Висококачествена ръчна изработка и декорация с помощта на салфетна техника на декупаж на лицевата страна и приятен едноцветен гръб в розово с фини пръски. Уникална и стилна визия постигната благодарение на разнообразни цветни детайли, свързани с пиенето на чай - чайче, чашка, пеперудки и мъфини. Пъстротата на картинките и детайлите прави продукта още по - неповторим, интересен, атрактивен и оригинален. За основен свят е ползван розов, който е миксиран с по-тъмни розови пръски.
 

За изработката на Стенен часовник Английски чай са използвани напълно безвредни материали, бои и лакове на водна основа. Прозрачния горен лак, с който е постигнат блясъка на визията служи за своеобразен филм, който предпазва повърхността на изображението от повреждане или драскане. Часовника е подходящ за стенен монтаж или да се постави на специална поставка, да се опре на твърда мебел и др. Красивата и елегантна визия с тема Английски чай е начин да се акцентира върху детайлите на домашния декор, уют и топлина. Може да се използва у дома в гостната, всекидневната, кухнята или трапезарията. Диаметър на часовника: 25 см.


3038-DU. Дървена кутия за пакетчета чай, подходяща за декорация и украса или за сервиране и подреждане на масата за сервиране и поднасяне на следобеден чай. Като част от Колекцията с продукти Decorra Home "Специално за теб!", Дървена кутия за пакетчета чай е интересно решение за домашен декор през всички сезони, тъй като има приятни розови меланжирани цветове и фини тъмно розови пръски. Висококачествена ръчна изработка и декупажране на всички външни стени с чайниче, чашки, пеперуди и цветни флорални елементи, които са подсилени от леко опушения ръб в по-тъмно розово. Размери на кутията: 10 х 10 см., височина 17 см. Вътрешна част на стените 7,5 х 7,5 см.
 

3037-DU. Табла за сервиране на чай за декорация и украса или за сервиране и подреждане на дребни сладки за следобеден чай, малка закуска или плодове. Като част от Колекцията с продукти Decorra Home "Специално за теб!", табла за сервиране на чай е интересно решение за домашен декор през всички сезони, тъй като има приятни розови меланжирани цветове. Висококачествена ръчна изработка и декупажране на дъното с изображения на чайниче, чашки, пепруди и цветни флорални елементи, които са подсилени от леко опушения ръб в по-тъмно розово. Декорацията с картинки е направена на дъното, а всички останали места са едноцветни.
 

Розов комплект за чай ръчна изработка е напълно завършена и тематична комбинация от три артикула, които могат за закупят поотделно. Висококачествена ръчна декорация, за която е използвана салфетна техника, за да се постигне тази напълно еднаква визия на декупаж.

 

Авторски текст и презентиране Розов комплект за чай ръчна изработка и домашен декор:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/


Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=Ek_R03Y_4_Y

Остави коментар

Loading...