Розов комплект за сервиране на чай - табла, кутия за чай и стенен часовник

От Фантима Иванова 19/10/2018 0 Коментари Декорация, Идеи,Домашен декор,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,

Атрактивен розов комплект за сервиране на чай - табла, кутия за чай и стенен часовник, който ще внесе топлина и уют в дома. Висококачествена ръчна изработка с гаранция за качество и удоволствие при ползване на отделните продукти за домашен декор.
 

Стенен часовник Английски чай, изработен с техника на декупажно яйчено кракле, част от колекцията Decorra Home "Специално за теб!". Часовникът има интересна визия и представлява практична идея за украса и допълнителна декорация на стената. Придава завършеност, красота и елегантност на домашния декор. Почистването е само външно с влажна или мокра кърпа. Уникална и стилна визия постигната благодарение на разнообразни цветни детайли, свързани с пиенето на чай - чайнче, чашка, пеперудки и мъфини.
 

Дървена кутия за пакетчета чай е интересно решение за домашен декор през всички сезони, тъй като има приятни розови меланжирани цветове и фини тъмно розови пръски. Висококачествена ръчна изработка и декупажране на всички външни стени с чайниче, чашки, пеперуди и цветни флорални елементи, които са подсилени от леко опушения ръб в по-тъмно розово. Размери на кутията: 10 х 10 см., височина 17 см. Вътрешна част на стените 7,5 х 7,5 см.
 

Табла за сервиране на чай, оформяне и подреждане на масата. Уникална Handmade табла с декоративни дръжки, подходяща за декорация и украса или за сервиране и подреждане на дребни сладки за следобеден чай, малка закуска или плодове. Размери: ш. 31 см., в. 21.5 см.
 

Авторски текст и презентиране на Атрактивен розов комплект за сервиране на чай - табла, кутия за чай и стенен часовник:
 

Фантима Иванова
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=Ek_R03Y_4_Y&t=12s
 

Остави коментар

Loading...