Розова феерия за момиче-пано декупаж, картичка и още нещо

От Фантима Иванова 12/04/2018 0 Коментари Декорация, Идеи,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,

Розова феерия за момиче от различни материи, изцяло ръчно изработена, която само може да грабне вниманието Ви и за дълго да го задържи. Благодарение на цветове, които са толкова нежни, че могат само да предизвикват приятно усещане и отлично настроение сътворихме една вълшебна розовя феерия.

 

Когато създавахме тази идейна концепция изхождахме от нежността на розовото като цвят на детската стая, където да закачите красиво пано с момиченце на стената, а по време на разходка на вън да ползвате мрежеста шапка или лента за коса в горещите дни. Детайлът, който искахме да присъства при всички отделни продукти са цветята - като акцент на шапката, като цветна дъга на лентата и като част от букета на момиченцето на картичката и паното.

 

Направихме интересна розова линия, която успешно да послужи за подарък или лично ползване.

 

Ето какво включва:

 

- Нестандартно заоблено на определени места, пано с момиченце, изработено с техника художествен декупаж. Може да се окачи на стена, да се сложи върху специална плексигласова поставка, да се опре на твърда повърхност, шкаф, секция или друго. Уникална ръчна изработка чрез салфетна техника художествен декупаж на лицевата страна с приятни загадъчни нюанси на розово и бял гръб от безвредна акрилна боя + водоустойчиво лаково покритие. Детско пано момиче с букет цветя има приятна заоблена форма, нежно излъчване и финес. Оригинален детски подарък по повод рожден ден, имен ден, Коледа, нова година, раждане, кръщене и др.

 

- Квадратна картичка с апликирани множество цветенца, напълно идентична с пано момиче с букет цветя. Картичката е 100 % авторска разработка, имаща оригинална и закачлива визия.

 

- Пролетна плетена шапка, която е мека, нежна и приятна на пипане, направени от памучна прежда в розово и нежни къдри в долната част + апликация на бежово цвете от страни. Шапката е необходим моден аксесоар за прохладните дни. Удобна и практична, детската шапка предпазва главичката на детето от настиване и същевременно не му запарва главичката ако времето е по-топло. Детска шапка за момиче грабва вниманието още от пръв поглед с приятната си заоблена форма, която прилепва по детската главичка без да го стягане при носене. Интересен и незаменим детски моден аксесоар за глава, уместен за ползване с връхна дреха, якенце, жилетка или палтенце от прежда или плат. Подходяща е за ежедневно и многократно ползване и може да се съчетаят с всеки детски моден тоалет.

 

- Лента за глава с плосък ластик и три розови цветенца - ръчно изработена Розово - лилава Ластична лента за коса е моден аксесоар, подходящ за всяка малка дама. Цветенцата са изплетени от светло и тъмно розова прежда + розови перли в средата. Декорацията върху светло лилавия плосък ластик със сребърни нишки е направена чрез залепяне, а не чрез пришиване. Меки на пипане и нежни на вид, цветенцата озаряват детското личице и му придават различен вид и чар. Едно практично решение за прибиране на косата през топлите дни, по време на празнични тържества, както и по време на период преди оформяне от фризьор. Функционално и практично допълнение към подарък за бебе или момиче по повод рожден ден, Кръщене, имен ден, Нова годна, Коледа и др. Розово - лилава Ластична лента за коса е нежна плетена диадема за коса, която може да се носи през всеки сезон и да се съчетае с всеки тоалет
http://decorra.eu/Rozovo-lilava-lastichna-lenta-za-kosa

 

Всички артикули могат да се използват напълно самостоятелно или да се комбинират в подаръчен комплект.

 

Авторски текст и презентиране: Фантима Иванова,

Маркетинг мениджър и Управител на "Декора Крейт" ЕООД, тел. 0887 193 608

E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

 

Decorra YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=f25Mt_y2hG8&feature=youtu.be

 

Остави коментар

Loading...